Μενού

ΕΛΕΟΣ: Ασυνείδητος πέταξε κουτάβι σε πηγάδι 20 μέτρων στον Τύρναβο

Shares 136

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον δήμο Τυρνάβου, όταν επισκέπτες στην περιοχή εντόπισαν τυχαία ένα σκυλάκι το οποίο ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης του πέταξε σε πηγάδι 20 μέτρων στον Τύρναβο!

Ένα σκυλάκι, εντοπίστηκε μέσα σε ένα ακάλυπτο πηγάδι στον Τύρναβο με βάθος 20 μέτρα. Το σκυλάκι είχε περασμένο σφιχτά από το λαιμό του ένα λουράκι και βρέθηκε στο βάθος του πηγαδιού.

Οι επισκέπτες που το εντόπισαν, ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, η οποία και κατάφερε να διασώσει με επιτυχία το ζωάκι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Πυροσβεστική υπηρεσία στο ipop.gr, ο σκύλος δεν ήταν χτυπημένος παρόλα αυτά ήταν αρκετά φοβισμένος, καθώς είχε παραμείνει στο πηγάδι 20 μέτρων στον Τύρναβο μόνος του.

Για αδιευκρίνιστους λόγους, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, o ασυνείδητος ιδιοκτήτης του κουταβιού το πέταξε στο πηγάδι, ενώ όταν το σχοινί κόπηκε το εγκατέλειψε εκεί μόνο του.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, το πηγάδι έχει υπάρξει θέμα συζητήσεων και άλλες φορές. Οι ίδιοι ζητούν τη λήψη μέτρων, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πέσει και κάποιο παιδί.

Από το βίντεο μπορεί κανείς να δει το βάθος στο οποίο βρέθηκε το σκυλάκι, αλλά και τη θηλιά που είχε περασμένη στο λαιμό του.

κουτάβι κακοποίηση σκύλου

κουτάβι κακοποίηση σκύλου

Η ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ Ο ΠΥΡΟΣΒΈΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΗΓΆΔΙ 20 ΜΈΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΤΎΡΝΑΒΟ

κουτάβι κακοποίηση σκύλου κουτάβι κακοποίηση σκύλου

Το σκυλάκι, πλέον βρίσκεται σε καλά χέρια. Έχει ονομαστεί Sandy και έχει υιοθετηθεί από τα παιδιά που το βρήκαν εγκαταλελειμμένο μέσα στο πηγάδι.

Η ΟΜΆΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΠΟΥ ΈΣΩΣΕ ΤΗΝ SANDY!

κουτάβι κακοποίηση σκύλου

Η Sandy πλέον είναι ασφαλής…

[ipop.gr]
Shares 136

Δείτε και αυτές τις Ειδήσεις

loading...

Σχόλια


Read more:
Close