Μενού

Ελέφαντας πατάει πάνω στο ποτιστικό και το σπάει. Η αντίδρασή του ανεκτίμητη! (Βίντεο)

Shares 873

ελέφαντας Το όνομά της είναι Faa Sai και ζει στο Φυσικό Πάρκο Ελεφάντων  στη Βόρεια Ταϊλάνδη. Το πάρκο είναι ένα κέντρο διάσωσης και αποκατάστασης που επιτρέπει στους επισκέπτες και στους τουρίστες να βοηθήσουν εθελοντικά με τα δεκάδες ζώα που πλέον το αποκαλούν σπίτι. Εκτός από ελέφαντες το πάρκο φροντίζει επίσης σκυλιά, γάτες, βουβάλια και πολλά άλλα ζώα.

Η Faa Sai διασώθηκε και έκτοτε η ζωή της άλλαξε προς το καλύτερο. Είναι πάντα περίεργη για νέα πράγματα και περιπλανιέται ελεύθερη μεταξύ των διάφορων κοπαδιών. Λατρεύει πέρα από οτιδήποτε άλλο να επισκέπτεται τα μικρά ελεφαντάκια, τα οποία και φροντίζει με πολύ προσοχή  καθημερινά. Έχει ξεφύγει πραγματικά από το βίαιο υπόβαθρό της και το πνεύμα της λάμπει με αγάπη, χαρά και απόλαυση.

Στο παρακάτω βίντεο την βλέπουμε να δροσίζεται και να παίζει με ένα ποτιστικό. Αρχικά είναι χαρούμενη και απολαμβάνει τη ροή του νερού. Όμως μετά από λίγα λεπτά αποφασίζει  να το σταματήσει. Τότε είναι που βάζει το τεράστιο πόδι της και τον ισχυρό κορμό της και τα χρησιμοποιεί για να σπάσει το ποτιστικό! Οι προσπάθειες της κάνουν το νερό πιο δυνατό και καφέ, τα λασπόνερα αναβλύζουν ακόμη πιο γρήγορα και με περισσότερη πίεση από πριν. Η Faa Sai φαίνεται αρκετά ικανοποιημένη με την αλλαγή του ποτιστικού και πλέον έχει ένα σιντριβάνι για να παίζει!

Απολαύστε την αξιαγάπητη Faa Sai και παρακαλούμε κοινοποιήστε την!

tilestwra.com

Shares 873

Σχόλια


Read more:
Close