Μενού

Εκατομμυριούχος χάνει τον αγαπημένο του σκύλο και σώζει περισσότερα από 2000 αδέσποτα σκυλιά στη μνήμη του

Shares 1K

αδέσποτα σκυλιά Όταν ο Wang Yan, ένας Κινέζος εκατομμυριούχος, έχασε τον αγαπημένο του σκύλο, ένιωσε πως είχε καταστραφεί. Τον σκύλο του και τον είχε μαζί του για χρόνια και πλέον η απώλεια, του άφησε ένα τεράστιο κενό στην καρδιά του.

Ο Yan έψαξε απελπισμένα σε όλη την πόλη σε μια προσπάθεια να βρει το φίλο του.

αδέσποτα σκυλιά Αλλά μάταια. Δεν μπορούσε να βρει το σκύλο του πουθενά, αλλά ένας φίλος του, του πρότεινε κάτι που ο Yan δεν είχε σκεφτεί προηγουμένως.

Ο Yan λέει σε μια κινεζική εφημερίδα , “Πήγα να ψάξω παντού, αλλά μάταια. Τέλος, κάποιος με παρότρυνε να πάω στο σφαγείο για να δοκιμάσω την τύχη μου εκεί.”

Για όλη την επόμενη εβδομάδα, ο Yan επισκεπτόταν το σφαγείο κάθε μέρα με την ελπίδα ότι θα εμφανιστεί ο σκύλος του. Όταν τελικά δέχθηκε ότι ο σκύλος του είχε φύγει για πάντα, ο Yan αποφάσισε να τον τιμήσει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

αδέσποτα σκυλιά Με τα χρήματα που έβγαλε μόνος του, ο Yan αγόρασε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο χάλυβα και το μετέτρεψε σε καταφύγιο σκύλων. Είχε επηρεαστεί από τις αποτρόπαιες συνθήκες που επικρατούσαν στο σφαγείο.

αδέσποτα σκυλιά Ο Yan, αναγνωρίζοντας την ομορφιά και τη χαρά που μπορούν να φέρουν στη ζωή τα σκυλιά, πιστεύει ότι κάθε σκυλί πρέπει να έχει την ευκαιρία να κάνει ένα πρόσωπο τόσο ευτυχισμένο όσο τον έκανε ο δικός του σκύλος.

αδέσποτα σκυλιά Από τότε που άνοιξε το καταφύγιο, ο Yan έχει βοηθήσει στη διάσωση πάνω από 2.000 αδέσποτων σκυλιών που είχαν προγραμματιστεί να σφαγούν.

αδέσποτα σκυλιά

Ο 29χρονος εκατομμυριούχος έχει αφιερώσει όλη του την περιουσία στην φροντίδα και στην ανατροφή των ζώων!

diaforetiko.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close