Μενού

Εγκατέλειψαν τον σκύλο τους με σπασμένο πόδι λόγω…μετακόμισης

Shares 471

Σκύλος κακοποίηση αδέσποτων Αίσιο τέλος είχε η ιστορία του πανέμορφου Ollie Loo από το Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής όταν η ασυνείδητη οικογένεια του μετακόμισε και μαζί με μερικά παλιά έπιπλα πέταξε στο δρόμο και τον σκύλο της αδυνατισμένο και με σπασμένο πόδι.

Ο Ollie Loo, όμως, περίμενε υπομονετικά για μια εβδομάδα μέσα στην παγωνιά την οικογένεια του να γυρίσει για εκείνον καθισμένος στη σπασμένη καρέκλα που είχε πετάξει ο «ιδιοκτήτης» του κατά τη μετακόμιση.

Σκύλος κακοποίηση αδέσποτων

Ο σκυλάκος που συγκίνησε με την αφοσίωση του χιλιάδες φιλόζωους σε όλο τον κόσμο διασώθηκε από έναν εθελοντή της φιλοζωικής οργάνωσης Detroit Animal Welfare Group (DAWG).

Όπως ο ίδιος αναφέρει ο Ollie Loo το μόνο που ήθελε ήταν να γυρίσει πίσω η οικογένεια του για να τον πάρει μαζί της στο νέο σπίτι γι” αυτό και την περίμενε μέσα στο χιονιά, κουλουριασμένος στη σπασμένη καρέκλα του «ιδιοκτήτη» του, νηστικός, ταλαιπωρημένος και τρέμοντας από το κρύο.

Σκύλος κακοποίηση αδέσποτων

Μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινική Wilson όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο πίσω αριστερό του πόδι, του λείπουν μερικά δόντια και πάσχει από ασιτία.

Υπολογίζεται ότι είναι ηλικίας 1,5 ετών και μοιάζει να είναι ημίαιμο πιτ μπουλ – λαμπραντόρ.

Σκύλος κακοποίηση αδέσποτων

Ο πανέμορφος και καλοκάγαθος Ollie Loo παρά την περιπέτεια του δε σταμάτησε να δίνει φιλιά στους σωτήρες του.

Οι εθελοντές της φιλοζωικής οργάνωσης Detroit Animal Welfare Group επισημαίνουν ότι αυτό ήταν το τρίτο περιστατικό εγκατάλειξης σκύλου λόγω μετακόμισης που αντιμετώπισαν μέσα στο Δεκέμβριο στο Ντιτρόιτ.

Σκύλος κακοποίηση αδέσποτων

Ο Ollie Loo υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του κατάγματος στο αριστερό του πόδι και αναρρώνει στο σπίτι της ανάδοχης οικογένειας του, η οποία ήδη εξέφρασε την επιθυμία να τον υιοθετήσει.

Σκύλος κακοποίηση αδέσποτων

Σκύλος κακοποίηση αδέσποτων

Σκύλος κακοποίηση αδέσποτων

istoriesadespoton.gr

Shares 471

Σχόλια


Read more:
Close