Μενού

Εγκατέλειψαν αυτό το κακοποιημένο κουτάβι και το άφησαν να πεθάνει επειδή ήταν βρώμικο. Η ζωή όμως του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία

Shares 58

υιοθεσία αδέσποτων κακοποίηση σκύλων Αδέσποτα O Nik Nak, όπως και κάθε άλλο σκυλί, το μόνο που ήθελε πραγματικά από τη ζωή του ήταν να αγαπηθεί. Καλά τα παιχνίδια και οι λιχουδιές, αλλά στο τέλος της ημέρας το μόνο που θέλουν τα σκυλιά είναι μια αγκαλιά από έναν δικό τους άνθρωπο.

Έτσι, όταν ο Nik Nak “πετάχτηκε” από τους ιδιοκτήτες του σε ένα τοπικό κτηνιατρείο, οι υπάλληλοι του κτηνιατρείου φρίκαραν όταν άκουσαν ότι έπρεπε να γίνει ευθανασία σ’ αυτό το σκυλί, ότι ήταν «πολύ αηδιαστικός» για να παραμείνει στη ζωή και ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος χωρίς αυτόν.

υιοθεσία αδέσποτων κακοποίηση σκύλων Αδέσποτα

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σε αυτό στον κόσμο, αλλά το μόνο που έχει σημασία είναι ότι ο Nik Nak δεν είναι πλέον στα χέρια τους.

Οι υπάλληλοι του κτηνιατρείου τον έκαναν μπάνιο για πρώτη φορά και άρχισαν να περιποιούνται το μικρό αυτό αγόρι.

υιοθεσία αδέσποτων κακοποίηση σκύλων Αδέσποτα

Είχε σημάδια σε όλο το πρόσωπό του, αλλά μετά από λίγο καιρό άρχισε να βελτιώνεται η εμφάνισή του. Αποδείχθηκε ότι ήταν«άσχημο», επειδή αυτοί οι απαίσιοι άνθρωποι δεν τον φρόντιζαν όπως θα έπρεπε!

Λίγο αργότερα, η Kam Nurock αποφάσισε να υιοθετήσει το μικρό αυτό σκυλί.

υιοθεσία αδέσποτων κακοποίηση σκύλων Αδέσποτα

Μετά από πολλή αγάπη και την κατάλληλη φροντίδα, ο μικρός Nik Nak δείχνει πολύ όμορφος!

Δείτε την συγκινητική αλλαγή του στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή: diaforetiko.gr

Shares 58

Σχόλια


Read more:
Close