Μενού

Έφυγε από γηρατειά και μοναξιά η θλιμμένη σκυλίτσα της Πάτρας (εικόνες)

Shares 263

αδέσποτο πάτρα Έφυγε από τη ζωή η Νταίζη, η αγαπημένη θλιμμένη σκυλίτσα της Πάτρας, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του αφεντικού της και Πολωνού ακορντεονίστα Γιάροσλαβ Μαλινόφσκι.

H Νταίζη ήταν πάντα δίπλα στον Πολωνό μουσικό στη Ρήγα Φεραίου μέχρι το τέλος του που ήρθε τον Οκτώβριο. Πολλοί Πατρινοί είχαν σπεύσει τότε να υιοθετήσουν τη σκυλίτσα. Κι αυτό έγινε, καθώς η ίδια βρήκε φροντίδα κι αγάπη στα χέρια φιλόζωων της Πάτρας. «Ήταν η σκυλίτσα που παρότι βρήκε αμέσως ζεστές αγκαλιές, φροντίδα και αγάπη, εξακολουθούσε να είναι απαρηγόρητη και κλεισμένη στον εαυτό της. Κατάφερε παρόλα αυτά να συνεχίσει τη ζωή, ενώ στις βόλτες εξακολουθούσε να ψάχνει κάποιον.

«Όσο διάστημα τη φιλοξένησα ήταν πάντα μελαγχολική και μοναχική, και ένιωθα αδύναμη στο να την κάνω πραγματικά ευτυχισμένη. Με το πέρασμα των ημερών έδειχνε ενδιαφέρον για την καινούργια πραγματικότητα , της άρεσε να επικοινωνεί με τα άλλα ζωάκια του σπιτιού, μα μετά βυθιζόταν στον κόσμο της σχεδόν πάντα θλιμμένη» αναφέρει στην ανάρτησή της στο διαδίκτυο η Αλεξάνδρα Δημοπούλου.

Πέρα από την θλίψη της για τον χαμό τους αφεντικού της, η Νταίζη τον τελευταίο καιρό είχε αρρωστήσει λόγω γηρατειών.

αδέσποτο πάτρα

Η σκυλίτσα είχε απεριόριστη φροντίδα από τους ανθρώπους της και το γιατρό της, ενώ παρότι έγιναν πολλές προσπάθειες για να γίνει καλά, τελικά έφυγε ειρηνικά από τη ζωή.
αδέσποτο πάτρα

«Όπως και να έχει είμαι σίγουρη πως η Νταίζη που μπήκε στην καρδιά πολλών, διάλεξε για τη δική της καρδιά τους ανθρώπους που την υιοθέτησαν τελικά. Ήταν άλλωστε η μόνη αγκαλιά που δέχτηκε με ευχαρίστηση, αφότου έχασε τον δικό της άνθρωπο που έτσι κι αλλιώς λάτρευε», αναφέρει στην ανάρτησή της στο διαδίκτυο η γυναίκα που την υιοθέτησε.

αδέσποτο πάτρα

Shares 263

Σχόλια


Read more:
Close