Μενού

Έδωσαν σε αυτή την τίγρη να φάει ένα ποντίκι επειδή είχε κατάθλιψη όμως δεν περίμενε κανείς αυτό που έγινε (εικόνες)

Shares 2K

Τίγρης ποντίκι Αν κοιτάξετε για λίγο στα μάτια αυτόν τον όμορφο τίγρη, θα μπορέσετε αμέσως να διακρίνετε την θλίψη και την μελαγχολία που νιώθει.

Τίγρης ποντίκι

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύντροφος της ζωής του τίγρη, του Sandokan, πέθανε. Από εκείνη τη μέρα, ο τίγρης μεταμορφώθηκε.

Έγινε σκυθρωπός, αδιάφορος για τα πάντα και σταμάτησε να τρώει όπως παλιά.

Το ζευγάρι είχε περάσει 13 χρόνια μαζί και ο Sandokan από την μέρα που έχασε την αγαπημένη του, απλά δεν μπορούσε να βρει έναν τρόπο να προχωρήσει στη ζωή του χωρίς εκείνη.

Τίγρης ποντίκι

Οι άνθρωποι που φρόντιζαν τον αρσενικό τίγρη, στον ζωολογικό κήπο της πόλης Γκαλάτι στην ανατολική Ρουμανία, όταν αντιλήφθηκαν την αλλαγή στη συμπεριφορά του, προσπάθησαν να του φτιάξουν με διάφορους τρόπους τη διάθεση. Στην αρχή του γνώρισαν την Samira, μια όμορφη θηλυκιά τίγρη. Δυστυχώς όμως, ο Sandokan απλά την αγνόησε.

Τίγρης ποντίκι

Μετά από πολλή σκέψη, οι φροντιστές του αποφάσισαν να βάλουν στο κλουβί του ένα μικρό σνακ για να τον ζωντανέψουν (κάτι σαν το παγωτό που τρώνε οι άνθρωποι μετά από έναν επώδυνο χωρισμό).

Το σκεπτικό τους ήταν ότι ο Sandokan μόλις τα αντιληφθεί, θα σηκωθεί επιτέλους από το σημείο που είναι συνεχώς ξαπλωμένος, θα κυνηγήσει τα ποντίκια και όταν τα πιάσει θα νιώσει καλύτερα ψυχολογικά.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει οι φροντιστές του Sandokan. Ο τίγρης αντί να σηκωθεί και να κυνηγήσει τα ποντίκια, τα άφησε να παίζουν δίπλα του!

Τίγρης ποντίκι

Λίγες μέρες μετά είχε γίνει πλέον σαφές στους φροντιστές του ότι ο Sandokan ήθελε τα ποντίκια δίπλα του, να του κάνουν παρέα. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει μέχρι και σήμερα.

Είναι ασυνήθιστο για μια τίγρη να είναι τόσο ήπια και να μην βλέπει δυο μικρά ποντίκια ως εύκολο θήραμα. Ίσως όμως ο χαμός της αγαπημένης του να μαλάκωσε την καρδιά του.

Τίγρης ποντίκι

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Sandokan έχει γίνει πάλι όπως παλιά. Παίζει με τους καινούργιους του φίλους ενώ τρώει και πάλι τις ποσότητες φαγητού που έτρωγε πριν χάσει την αγαπημένη του!

Πηγή

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close