Μενού

Αιχμαλώτισαν τον απόλυτο τρόμο: Δείτε το μυθικό τέρας που ρουφούσε το αίμα τους για μήνες!

Shares 12

Τσουπακάμπρα Ένα τρομακτικό και αιματοβαμμένο πέπλο μυστηρίου είχε απλωθεί τους τελευταίους μήνες πάνω από χωριό της δυτικής Ουκρανίας, όπου οι κάτοικοι φοβούνταν ακόμα και να βγουν από τα σπίτια τους.

Τσουπακάμπρα

Τσουπακάμπρα

Και αυτό εξαιτίας του πρωτοφανούς κύματος επιθέσεων στα ζωντανά τους, τα οποία είχαν υποστεί… αφαίμαξη από κάτι που αδυνατούσαν να προσδιορίσουν.

Πολλοί έκαναν μάλιστα λόγο για το θρυλικό «τσουπακάμπρα», ενώ οι ισχυρισμοί τους απέκτησαν μεγαλύτερη βαρύτητα όταν ένας ντόπιος κατέφερε να σκοτώσει το θηρίο με μια τρίαινα!

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, το τέρας που σκότωσαν στο Rukshin μοιάζει με τις περιγραφές όσων υποτίθεται ότι είδαν για πρώτη φορά το «τσουπακάμπρα» στο Πουέρτο Ρίκο. Όπως επίσης και οι μαρτυρίες με όσα έχουν ακουστεί για τις.. γαστρονομικές προτιμήσεις του.

«Πηδούσε πάνω από φράχτες αρκετών μέτρων και σκότωνε κουνέλια, κότες και κατσίκες ρουφώντας το αίμα τους», αναφέρει ένας από τους κατοίκους, ο οποίος, όπως και οι συγχωριανοί του, δεν άφηνε λεπτό τα ζώα του από τα μάτια του.

1111111111

«Το βρήκα στον αχυρώνα μου και το σκότωσα. Ζούσαμε έναν εφιάλτη όλο αυτόν τον καιρό», εκμυστηρεύεται ο Ιβάν, που θα μπορούσε να ήταν και ο… Τρομερός, εξαιτίας του θάρρους του να τα βάλει με το άγριο πλάσμα.

Το γεγονός μάλιστα ότι ακόμα και οι ειδικοί που μελέτησαν το νεκρό ζώο (;) δεν κατάφεραν να το εντάξουν σε κάποιο γνωστό είδος επιτείνει την αίσθηση του ανεξήγητου τρόμου.

«Μοιάζει με αφρικανική αλεπού, αλλά τα δόντια του, ο λαιμός του, τα αυτιά του και τα πόδια του είναι πολύ μεγάλα Δεν μπορούμε να πούμε τι είναι ακριβώς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Valeriy Dopiryak, επικεφαλής του τοπικού Εργαστηρίου Κτηνιατρικής.

Το «chupacabra», το οποίο σε τοπική διάλεκτο της Βόρειας Αμερικής, όπου φέρεται να πρωτοεμφανίστηκε, σημαίνει «αυτό που ρουφά τις κατσίκες», λέγεται ότι μοιάζει με μικρή αρκούδα, ενώ φέρει αιχμηρά αγκάθια κατά μήκος της πλάτης του (ξεκινούν από το λαιμό και καταλήγουν στην ουρά του) και πηδά σαν καγκουρό. Εκτός από την Αμερική (από το Maine του Βορρά μέχρι τη Χιλή στο Νότο) έχει θεαθεί και σε άλλες χώρες όπως τη Ρωσία, την Ουκρανία, το Καζακστάν και τις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα πάντως με το Discovery News, αυτό που πιστεύεται ότι είναι το chupacabra, δεν είναι τίποτα άλλο από άγρια σκυλιά με κάποιο είδος ασθένειας, ενώ ανάλογη θεωρία έχει διατυπώσει και το πανεπιστήμιο του Michigan.

newsbomb.gr

Shares 12

Σχόλια


Read more:
Close