Μενού

Έχετε σκύλο; Έξι αρκετά χρήσιμες εφαρμογές για ιδιοκτήτες

Shares 18

Σκύλος ιδιοκτήτες σκύλων εφαρμογές

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, όμως ως τέτοιος έχει και ευθύνες που οφείλει να αναλάβει ο ιδιοκτήτης.
Από τις επισκέψεις στον κτηνίατρο μέχρι τις βόλτες στο πάρκο, τα εμβόλια και ένα σωρό ακόμα πράγματα. Ευτυχώς, η τεχνολογία είναι και σε αυτήν την περίπτωση με το μέρος μας κάνοντας τη ζωή του ιδιοκτήτη λίγο πιο εύκολη μέσα από χρήσιμες τετράποδες εφαρμογές.

Δείτε παρακάτω έξι τέτοιες.

Paws & Tails Η εφαρμογή απευθύνεται τόσο σε κατόχους σκύλων όσο και γατιών και περιλαμβάνει ημερολόγιο για να προγραμματίσετε ραντεβού με κτηνίατρο, εμβόλια, βόλτες, ακόμα και ραντεβού με… κομμωτήριο, ενώ διαθέτει και υπηρεσία υπενθυμίσεων για να μη ξεχάσετε τίποτα. Για κάθε κατοικίδιο μπορείτε να επιλέξετε ράτσα, να βάλετε φωτογραφίες, να παρακολουθείτε το βάρος του μέσα από γραφήματα και να μάθετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις ιδιομορφίες της κάθε ράτσας.

iCam Αν θέλετε να παρακολουθείτε τον σκύλο σας σε πραγματικό χρόνο, τότε το iCam σας καλύπτει πλήρως μιας και επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί κάθε του κίνηση μέσα από μια άλλη συσκευή που έχει εγκατεστημένο το πρόγραμμα (smartphone, tablet ή laptop). Ιδιαίτερα χρήσιμο αν αφήνετε τον σκύλο σας μόνο για πρώτη φορά, αν μόλις έχετε μετακομίσει ή αν ταξιδεύετε συχνά.

Petoxins Είναι αδύνατο να γνωρίζετε οτιδήποτε μπορεί να βλάψει τον σκύλο σας. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σας βοηθά σε αυτόν τον τομέα, έχοντας εντυπωσιακή λίστα με όλα τα δηλητηριώδη φυτά, αρκετά από τα οποία ενδεχομένως να μη ξέρατε ότι μπορούν να το βλάψουν.

MapMyDogWalk Θέλετε να είστε fit; Θέλετε το ίδιο και για το κατοικίδιό σας; Το MapMyDogWalk σας επιτρέπει να κρατήσετε αρχείο από τις βόλτες σας, να υπολογίσετε πόσες θερμίδες κάψατε (και οι δύο) και να δείτε στο χάρτη τις διαδρομές σας μέσω GPS.

Pet First Aid Το μεγάλωμα ενός κατοικίδιου είναι μεγάλη χαρά αλλά και εξίσου μεγάλη ευθύνη. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σας βοηθά να αντιμετωπίσετε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης αν πάθει κάτι ο σκύλος σας, καθοδηγώντας σας βήμα –βήμα μέσα από βίντεο και φωτογραφίες.

Foursquare Μπορεί να μην απευθύνεται αποκλειστικά σε κατόχους σκύλων, όμως μέσα από το foursquare μπορείτε να φτιάξετε λίστες με όλα τα διαθέσιμα πάρκα για να βγάλετε βόλτα το κατοικίδιό σας και να βρείτε τα κοντινότερα pet shop ή/και κτηνιατρεία.

Πηγή

Shares 18

Σχόλια


Read more:
Close