Μενού

Δείτε την τελευταία τάση στα ζώα : Αιώρα για γάτες

Shares 37

Τα σκυλιά είναι τόσο τυχερά που μπορούν να πάνε για βόλτες με αυτοκίνητο. Το έχετε  προσπαθήσει με μια γάτα; Δεν είναι καλή στιγμή. Είναι πολύ μικρές για να φαίνονται από το παράθυρο και γενικά δεν μπορούν να καθίσουν ήσυχες περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα πριν προσπαθήσουν να βιδώσουν στο πεντάλ αερίου.

Αλλά τώρα οι γάτες έχουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο προϊόν που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως αιώρα αιλουροειδών.

τάση στα ζώα τάση γάτες Γάτα αιώρα για γάτες αιώρα Το νεό αξεσουάρ συνδέεται με το παράθυρο του αυτοκινήτου σας και επιτρέπει να χαλαρώσει ο γούνινος φίλος σας και να απολαύσει τη βόλτα. Διαθέτει «βεντούζες βιομηχανικής αντοχής και τιράντες» που «προσαρμόζονται εύκολα στα παράθυρα».

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πού μπορείτε να πάρετε ένα από αυτά, και να δείτε μερικές εκπληκτικά χαριτωμένες εικόνες της αιώρας για γάτες σε δράση!

Η αιώρα για γάτες πωλείται μέσω του Tooty Store και αυτή τη στιγμή πωλείται για  39,97$. Αν και το προϊόν δεν κατασκευάζεται ειδικά για οχήματα, αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει τους ανθρώπους να το χρησιμοποιούν.

τάση στα ζώα τάση γάτες Γάτα αιώρα για γάτες αιώρα τάση στα ζώα τάση γάτες Γάτα αιώρα για γάτες αιώρα τάση στα ζώα τάση γάτες Γάτα αιώρα για γάτες αιώρα Αν και κάποιοι πιστεύουν ότι η ιδέα είναι ιδιοφυΐα, άλλοι ανησυχούν ότι είναι περισσότερο ένας κίνδυνος παρά καλή ιδέα.

» Λένε ότι τα κινητά τηλέφωνα αποσπούν τη προσοχή. Έχοντας μια γάτα στο παράθυρο του οδηγού είναι μια πολύ μεγαλύτερη απόσπαση της προσοχής.»

«Η σκληρότητα των ζώων στα καλύτερό της, μπορεί να δει ότι οι γάτες πεθαίνουν σε καυτά αυτοκίνητα ,μπορεί επίσης να τα βάλει σε θερμοκήπιο.»

Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ένας καλός τρόπος για να βγάλετε τη γάτα σας έξω από το σπίτι για μια ήσυχη διαδρομή γύρω από τη γειτονιά, αλλά σίγουρα όχι στο παράθυρο του οδηγού! Παρακολουθήστε το βίντεο και πείτε μας εάν θα χρησιμοποιούσατε αυτήν την αιώρα για γάτες!

πηγή

loading...
Shares 37

Σχόλια


Read more:
Close