Μενού

Δείτε τη μεγαλύτερη αγελάδα της Αυστραλίας που ζυγίζει πάνω από ένα τόνο (φωτό)

Shares 9

Αυστραλία αγελάδα Αυτή είναι η μεγαλύτερη αγελάδα της Αυστραλίας και ίσως και του κόσμου Το μεγαθήριο ζυγίζει πάνω από ένα τόνο και μετρά ένα εκπληκτικό ύψος 190 εκατοστά, ξεπερνώντας τα όλα βοοειδή στο Glencoe στη Νότια Αυστραλία. Παρά το τρομερό ανάστημα του, ο Big Moo λέγεται ότι είναι ένας ευγενικός γίγαντας.

Η ιδιοκτήτης του αναφέρει ότι:

«Είναι περίπου επτά ετών, αλλά εξακολουθεί να αυξάνεται. Θα έπρεπε να είχε σταματήσει. Πιστεύουμε ότι η πιο πιθανή εξήγηση στην συνεχιζόμενη ανάπτυξη, μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας αδιάγνωστης διαταραχής της υπόφυσης, το όργανο που ρυθμίζει τις ορμόνες ανάπτυξης. Δεν έχουμε προσεγγίσει το Guinness World Records ακόμη, γιατί νομίζω ότι δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα πλήρως. Δεν την έχουμε ζυγίσει επίσημα, αλλά πιστεύουμε ότι είναι πάνω από ένα τόνο»

Τον Αύγουστο του 2014 ο Blosom μία αγελάδα από τις ΗΠΑ διεκδίκησε το ρεκόρ για τη ψηλότερη αγελάδα του κόσμου με ύψος 190 εκατοστά, αλλά πέθανε πέρυσι. Υπήρξαν και άλλες πολλές αγελάδες που ανταγωνίζονται αλλά το στέμμα παραμένει αζήτητο μετά το θάνατο Blosom.

Αυστραλία αγελάδα

Αυστραλία αγελάδα

Αυστραλία αγελάδα

Αυστραλία αγελάδα

Αυστραλία αγελάδα

apocalypsejohn.com

Shares 9

Σχόλια


Read more:
Close