Μενού

Δείτε τα 10 πιο γλυκά ζώα που μπορούν να σας σκοτώσουν

Shares 68

Τα ζώα μας αγγίζουν όλους. Νιώθουμε τρομερό θαυμασμό βλέποντας τα και κανείς δεν μένει ασυγκίνητος. Ωστόσο δε θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι μερικά από τα πιο όμορφα μπορούν να μας βλάψουν.

Το brightside έκανε μια λίστα με τα πιο γλυκά αλλά επικίνδυνα ζώα. Για να σας ηρεμήσουμε όμως υπάρχει ένα μπόνους στο τέλος του άρθρου.

10. Φώκια λεοπάρδαλη

Είναι τόσο γλυκιά που αποκλείεται να περιμένεις να σε βλάψει. Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις επιθέσεων φώκιας οι οποίες δείχνουν πολύ επιθετική συμπεριφορά. Το αγαπημένο τους γεύμα είναι οι πιγκουίνοι. Αν πρόκειται ποτέ να κολυμπήσετε με φώκια λεοπάρδαλη κρατήστε αυτό στο μυαλό σας !

9. Panda

Όλοι λατρεύουμε αυτές τις γλύκες. Μοιάζουν τόσο αθώα και αβοήθητα για αυτό και αποτελούν σύμβολο ειρήνης και καλοσύνης. Ωστόσο καλύτερα να μη μπλέξεις με ένα panda. Αν κατά λάθος βρεθεί στην περιοχή τους, τους προμηνύεται κίνδυνος και μπορεί να σας τραυματίσει σοβαρά.

8. Κύκνοι

Οι κύκνοι αποτελούν μέρος μιας ρομαντικής φαντασίωσης. Είναι συνυφασμένοι με την αληθινή αγάπη , όμως δεν είναι γνωστό ότι η αγάπη πονάει; Τα πλάσματα αυτά μποούν να σας κάνουν πραγματική ζημειά. Αν νιώσουν απειλή θα κάνουν τα πάντα για να προστατευτούν. Μην τα ταίσετε με κάτι άνοστο – σας βλέπουν.

Swans make up a significant part of romantic imagination. We associate them with true love, but didn’t you know that love hurts? Well, these creatures could really damage you. If they feel a threat, they will do their best to protect themselves. So please don’t try to feed them with something tasteless — they’re watching you.

7. Μυρμηγκοφάγος

Επειδή δεν έχουν δόντια μοιάζουν άκακα και γλυκά. Πως θα μπορούσε αυτό το ζώο να βλάψει τον άνθρωπο. Προσέξτε τα νύχια του. Τα χρησιμοποιεί κυρίως για να σκάψει προκειμένου να βρει φαγητό και αλλά δε θα διστάσει να τα χρησιμοποιήσει για την άμυνα του. Μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά με ένα μόνο πέρασμα.

6. Δαίμονας της Τασμανίας

Σίγουρα θα θυμάστε όλοι το διάσημο καρτούν. Και το όνομα του είναι αρκετά λακωνικό και μιλάει από μόνο του αλλά κοιτάξτε το. Μοιάζει τόσο αστείο και καρτουνίστικο που δεν μας προϊδεάζει αρνητικά. Όλα αυτά μέχρι να βγάλει τους κυνόδοντες του. Μπορεί ακόμα κι έτσι να φαίνεται αστείο αλλά σίγουρα θα μπορύσε να μας σκοτώσει όλους.

5. Elephant

Εκτός ότι είναι τα μεγαλύτερα και πιο δυνατά ζώα , νομίζουμε πως είναι καλά και αφελή πλάσματα. Και για να είμαστε ειλικρινής η ανθρωπότητα τα διαχειρίζεται με όχι και τόσο καλό τρόπο. Ίσως γι αυτό στα πρόσφατα χρόνια βλέπουμε θανατηφόρα ατυχήματα που περιλαμβάνουν ελέφαντες. Μοιάζει με σχεδιασμένη εκδίκηση. Μην ξεχνάμε πόσο έξυπνα ζώα είναι.

4. Λαγοκέφαλος 

Αυτό εδώ είναι από τα πιο θανατηφόρα ψάρια.. μετά τον θάνατο του. Έχουμε όλοι ακούσει για το διάσημο γιαπωνέζικο γεύμα Fugu. Το γεύμα αυτό μπορεί να αποβεί θανατηφόρο αν δεν ετοιμαστεί σωστά το ψάρι καθώς περιέχει πολλές τοξίνες τις οποίες χρησιμοποιεί όσο είναι ζωντανό. Δεν είναι κι η καλύτερη επιλογή για φαγητό , σωστά ;

3. Χρυσός δηλητηριώδης βάτραχος

Μοιάζουν πολύ όμορφοι για βάτραχοι αλλά είναι η περίπτωση της παραπλανητικής ομορφιάς. Υπάρχουν μερικοί τύπου δηλητηριωδών βατράχων και το επίπεδο τοξικότητας ποικίλει. Ο πιο επικίνδυνος είναι ο χρυσός. Μπορεί να σκοτώσει μέχρι και 10 ενήλικες αν τους αγγίξει.

2. Δελφίνια

Η πληροφορία αυτή θα σας σοκάρει αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Μαζί με τους ανθρώπους, και τα δελφίνια είναι τα μόνα είδη που σκοτώνουν χωρίς ενστικτώδη κίνητρα. Είναι αρκετά έξυπνα αλλά όχι και ακίνδυνα. Όπως ακριβώς και οι άνθρωποι.

1. Αργός Λόρις

Μα κοιτάξτε αυτά τα μάτια. Μπορείτε να φανταστείτε κάτι πιο γλυκό ; Μάλλον θα έπρεπε γιατί αυτό είναι γνωστό ώς το πιο δηλητηριώδες θηλαστικό στον κόσμο. Αν κατά λάθος σας δαγκώσει θα πάθετε σοκ αναφυλαξίας και άλλες επικίνδυνες ασθένειες. Οι επιστήμονες δηλώνουν πως ο λόρις μιμείται την κόμπρα. Είναι τρομακτικό !

Τώρα , το μπόνους που λέγαμε.

Αν σας αρέσουν τα ζώα που είναι επικίνδυνα μπορείτε να τα πάρετε σε λούτρινα ώστε να σας φτιάχνουν τη μέρα.

brightside

Shares 68

Σχόλια


Read more:
Close