Μενού

Δείτε πως μεγαλώνουν αυτά τα αξιολάτρευτα δίδυμα panda (video)

Shares 202

Τα τελευταία χρόνια, το γιγαντιαίο panda βρισκόταν στα πρόθυρα της εξαφάνισης, αλλά χάρη στις προσπάθειες της World Wildlife Fund (WWF) και άλλων οργανισμών, το καθεστώς των αγαπημένων ειδών υποβαθμίστηκε από το «Απειλούμενο» σε «Ευάλωτο» το 2016.

Ωστόσο, τα γιγάντια panda παραμένουν στον κατάλογο των απειλούμενων ειδών, πράγμα που σημαίνει ότι οι ζωολογικοί κήποι, τα αποθέματα και τα πάρκα συντήρησης πρέπει να ασκήσουν επιπλέον εργασία για να εξασφαλίσουν ότι το είδος αυξάνεται.

πάντα δίδυμα panda panda πηγή:Junior.de

Στις 15 Ιουλίου 2013, το πρώτο ζωντανό ζευγάρι γιγάντιων δίδυμων panda γεννήθηκε στις Η.Π.Α. στο ζωολογικό κήπο της Ατλάντα. Οι γυναίκες Pandas, Mei Lun και Mei Huan, γεννήθηκαν στους Lun Lun και Yang Yang, οι οποίοι δανείστηκαν στον ζωολογικό κήπο από την Κίνα το 1999 ως χειρονομία φιλίας.

πάντα δίδυμα panda panda Η Mei Lun και Mei Huan
πηγή:ajc.com

Οι συνθήκες της «διπλωματίας των panda» ορίζουν ότι τα παιδιά έπρεπε να παραδοθούν στην Κίνα σε κάποιο σημείο, αλλά ο ζωολογικός κήπος της Ατλάντα σίγουρα καταγράφει τα πρώτα τους βήματα μέσω εικόνων και βίντεο.

Ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησε ο ζωολογικός κήπος είναι μια συλλογή των πρώτων 100 ημερών και είναι απολαυστικά αξιολάτρευτο.

Τα γούνινα δίδυμα είναι τώρα 4 ετών και ζουν στην ερευνητική βάση Chengdu της Giant Panda Breeding της Κίνας.

Οι αδελφές υπέστησαν πολιτιστικό σοκ όταν μετακόμισαν για πρώτη φορά στην Κίνα, αλλά ήταν μόνο θέμα χρόνου μέχρι να προσαρμοσθούν στο νέο τους περιβάλλον, το οποίο είναι στην πραγματικότητα ο φυσικός τους οικότοπος.

πάντα δίδυμα panda panda Η Mei Lun και Mei Huan
πηγή:CNN

πάντα δίδυμα panda panda πηγη: pinterest

Δείτε τα να παίζουν σε αυτό το video που γυρίστηκε τον Μαρτίο:

Ο Mei Lun και η Mei Huan είναι τώρα μεγαλύτερα αδέλφια σε ένα άλλο σύνολο δίδυμων τους Ya Lun και Xi Lun, που επίσης γεννήθηκαν στο ζωολογικό κήπο της Atlanta τον περασμένο Σεπτέμβριο.

πάντα δίδυμα panda panda Ya Lun and Xi Lun
πηγή: WSPA

Μη ξεχάστε να μοιραστείτε το άρθο με τους φίλους σας !

πηγή

Shares 202

Σχόλια


Read more:
Close