Μενού

Δείτε πώς άλλαξαν 8 δημοφιλείς Ράτσες Σκύλων μετά από 100 Χρόνια Εκτροφής… (Εικόνες)

Shares 82

σκύλοι
Το Bull terrier, το 1915 ήταν ένα γυμνασμένο και όμορφο σκυλί, με τέλειες αναλογίες στο σώμα του. Ενώ τώρα είναι ένα σκυλί με μπάλα του ποδοσφαίρου για κεφάλι και ένα πιο σκληρό και δυνατό σώμα.Το 1915, το αγγλικό Bulldog είχε πολλά από τα χαρακτηριστικά που βλέπουμε σήμερα, όπως χαλαρά σαγό…
Το Bull terrier, το 1915 ήταν ένα γυμνασμένο και όμορφο σκυλί, με τέλειες αναλογίες στο σώμα του. Ενώ τώρα είναι ένα σκυλί με μπάλα του ποδοσφαίρου για κεφάλι και ένα πιο σκληρό και δυνατό σώμα.

σκύλοι
Το 1915, το αγγλικό Bulldog είχε πολλά από τα χαρακτηριστικά που βλέπουμε σήμερα, όπως χαλαρά σαγόνια και δυναμική στάση. Σήμερα έχει ακόμα πιο πολλές ρυτίδες στο πρόσωπό του, πιο σκληρό και δυνατό σώμα, αλλά πάσχει από αναπνευστικά προβλήματα και δεν αντέχει πολύ τη ζέστη.
σκύλοι
Το 1915, το γερμανικό ποιμενικό θεωρούταν ένας σκύλος μέτριου μεγέθους με μεγάλο στή8ος, ίσια πλάτη και δυνατή λεκάνη. Σήμερα είναι πολύ πιο μεγάλα σε βάρος και είναι πιο επιρρεπή σε προβλήματα στους γοφούς και τους αγκώνες.
σκύλοι
Φαίνεται πως τα τελευταία 100 χρόνια άλλαξε πολύ το τρίχωμα από το Airedale terrier, ενώ κατά τα άλλα παρέμεινε το ίδιο.
σκύλοι
Το Shetland sheepdog έχει μεγαλώσει σε βάρος τα τελευταία 100 χρόνια και το τρίχωμά του φαίνεται αδιαμφισβήτητα να έχει γίνει πιο πυκνό.

σκύλοι
Αρχικά ήταν περίπου στο μέγεθος ενός γερμανικού ποιμενικού. Πλέον είναι σαφώς πιο μεγάλα και το τρίχωμά τους έχει μειωθεί, κάτι που καθιστά πλέον αδύνατο το να δουλεύουν ως διασώστες σε χιονισμένες πλαγιές.
σκύλοι
Το Shar Pei ήταν πιο ψηλό, με λιγότερες ρυτίδες, είχε πιο επίπεδη μύτη και στόμα και το τρίχωμα του θύμιζε άλογο. Σήμερα, έχουν πολύ περισσότερες ρυτίδες και μακρύτερο τρίχωμα από τις προγόνους τους.
σκύλοι
Τα Chow chow είχαν λιγότερο τρίχωμα και περισσότερους μυς, ενώ σήμερα είναι πολύ πιο φουντωτά και θυμίζουν περισσότερο mastiffs.
σκύλοι

Shares 82

Σχόλια


Read more:
404967C3F59386DB21241964603C2065
Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για την κακοποίηση των ζώων

Close