Μενού

Διέσωσαν 200 άλογα και τώρα χαίρονται την ζωή στον νέο τους αγαπημένο χώρο! (Βίντεο)

Shares 135

άλογα Σας αρέσουν τα άλογα; Τότε νομίζω θα νιώσετε ζήλια για την Jennifer Kunz, που ζει σε ένα καταφύγιο για άλογα. Δεν είναι μόνο ότι αυτή περιβάλλεται από όμορφα άλογα αλλά  έχει συμβάλλει και στην σωτηρία τους.

Το Duchess Sanctuary είναι μια εγκατάσταση 1,120 στρεμμάτων που βρίσκεται κοντά στο Oakland, Oregon. Είναι μια πανέμορφη τεράστια όαση για 200 πρώην κακοποιημένα, εγκαταλελειμμένα, παραμελημένα και άστεγα άλογα.

Στο βίντεο που ακολουθεί η Jennifer λέει πολλά για τα διασωθέντα άλογα, που προέρχονται από την PMU (Pregnant Mare Urine), μια βιομηχανία που χρησιμοποιεί οιστρογόνα αλόγου σαν ορμονικό συστατικό στα προϊόντα Premarin, που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης στις γυναίκες.

Σύμφωνα με την LCAnimal.org, ‘ Για την συγκομιδή των ούρων, που χρειάζονται για την παραγωγή αυτού του φαρμάκου, τα άλογα υποφέρουν τρομερά. Κρατούνται συνεχώς σε κατάσταση εγκυμοσύνης, σε πάγκους τόσο στενούς που δεν μπορούν ούτε να κουνηθούν, ώστε να συλλέγονται τα ούρα τους από ογκώδεις, απαίσιους σωλήνες που συνδέονται με το σώμα τους.

Όταν δεν μπορούν πλέον να αναπαραχθούν γρήγορα, στέλνονται στο σφαγείο. Το κρέας τους, στη συνέχεια, πωλείται για κατανάλωση από τον άνθρωπο ή για τροφές σκύλων.’

Εξερευνήστε το καταφύγιο παρακάτω. Στο :44, θα κλάψετε από χαρά, παρακολουθώντας την αγέλη να καλπάζει προς τον φακό.

Ο αριθμός των διασωθέντων αλόγων είναι συντριπτικός.

Το καταφύγιο στηρίζεται οικονομικά  από το Fund for Animals σε συνεργασία με το HSUS.
Δείτε το καταπληκτικό βίντεο!

tilestwra.com

Shares 135

Σχόλια


Read more:
Close