Μενού

Δεν ήθελε τα σκυλιά της και τα πέταξε στο απορριμματοφόρο. Η συνέχεια; Θα σας σοκάρει!

Shares 2K

σκυλιά σκουπιδιάρικο Το Μεξικό έχει νόμους που αφορούν την προστασία των ζώων, όπως και πολλές χώρες του κόσμου. Στην εικόνα που βλέπετε, η οποία βγήκε σε μία γειτονιά της πόλης του Μεξικού, υπάρχουν δύο σκυλιά σε ένα σκουπιδιάρικο. Δεν ανέβηκαν μόνα τους εκεί – ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τους δεν τα ήθελε και έτσι τα έδωσε στους υπάλληλους του δήμου.

Αυτοί πήραν τα σκυλιά και τα έριξαν μέσα στο απορριμματοφόρο! Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι σκεφτόντουσαν. Τα σκυλιά δεν είναι σκουπίδια! Φαίνεται από το πρόσωπό τους πόσο έχουν τρομοκρατηθεί. Κανείς δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση.

Ενώ αυτή η εικόνα είναι πολύ άσχημη, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει παρατηρηθεί αυτό το φαινόμενο – νωρίτερα φέτος είδαμε ένα βίντεο με έναν άντρα να πετάει ζωντανά σκυλιά σε απορριμματοφόρο!

σκυλιά σκουπιδιάρικο

Η “Mundo Patito” είναι μία ομάδα διάσωσης ζώων με έδρα την πόλη του Μεξικό. Προσπαθούν πολύ σκληρά να αλλάξουν την πόλη, αλλά οι αρχές δεν φαίνεται να νοιάζονται. Όταν οι εθελοντές άκουσαν για το περιστατικό αυτό, πήγαν αμέσως να τα βρουν και να τα σώσουν!

σκυλιά σκουπιδιάρικο

Οι σκύλοι, ο Hachi και ο Pancho είναι ασφαλείς. Η οργάνωση κατάφερε να εντοπίσει και τον πρώην ιδιοκτήτη τους. Το όνομά της ήταν Alejandra Gonzalez και λέει πως οι υπάλληλοι του δήμου επέμεναν να τους δώσει τα σκυλιά της – και αυτό ακριβώς έκανε!

σκυλιά σκουπιδιάρικο

Υπάρχουν ακόμα πολλά σκυλιά που μένουν στον δρόμο. Και από ότι φαίνεται, οι πιο υπεύθυνοι ιδιοκτήτες σκύλων τα δίνουν σε σκουπιδιάρηδες εάν αυτοί το ζητήσουν ευγενικά. Ας σοβαρευτούμε λίγο! Ποιον νομίζει πως κοροϊδεύει;

Οι σκέψεις σας;

fanpage.gr

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close