Μενού

Δάσκαλος Βουτάει Και Σώζει Από Παγωμένη Λίμνη Σκύλο Μέσα Σε Κλουβί – Βίντεο

Shares 0

Σκύλος: Ο Μπράιαντ Φριτς, δεν περίμενε πως όταν πήγαινε για το αγαπημένο του χόμπι να ψαρέψει στην λίμνη Kaufman στο Ιλινόι θα του..άλλαζε η ζωή. Ο καθηγητής Φυσικής όπως συνήθιζε στον ελεύθερο του χρόνο ξεκίνησε και εκείνο το πρωί του Νοεμβρίου να πάει για ψάρεμα. Μέσα στη λίμνη όμως παρατήρησε πως υπήρχε ένα κλουβί που βυθιζόταν ανά λεπτό όλο και περισσότερο μέσα στη λίμνη.

Αποφάσισε να δράσει αμέσως

Το κεφάλι ενός τρομοκρατημένου σκύλου έβγαινε έξω από το κλουβί. Ο άντρας κατάλαβε ότι έπρεπε να επέμβει το συντομότερο δυνατό αφού όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο φαινόταν να βυθίζεται το κλουβί. Και έτσι, παρά το γεγονός ότι το νερό ήταν παγωμένο, ο Μπράιαντ βούτηξε στο νερό και κατευθύνθηκε προς το κλουβί.

Η σωτήρια επέμβαση για το κουτάβι και ο κτηνίατρος

Μόλις το κλουβί μεταφέρθηκε στη στεριά, ο καθηγητής φυσικών είδε ότι ήταν ένα κουτάβι μέσα. Στο σώμα είχε εμφανή σημάδια κακής μεταχείρισης. Πιθανότατα κάποιος τον πέταξε σκόπιμα στη λίμνη σε μια προσπάθεια να τον ξεφορτωθεί.

Ο Μπράιαντ ειδοποίησε τότε το πλησιέστερο κτηνιατρείο, εξηγώντας ότι κουβαλούσε ένα μικρό σκυλί που χρειαζόταν άμεση θεραπεία για υποθερμία, ανοιχτές πληγές και πιθανώς άλλα προβλήματα υγείας. Το κουτάβι έτρεμε τόσο πολύ που ο Μπράιαντ αποφάσισε να πάει και να της αγοράσει μια ζεστή κουβέρτα.

Η υιοθεσία και το όνομα του κουταβιού

Ενώ οι κτηνίατροι την φρόντιζαν, ο άνδρας κάλεσε τη φίλη του Κρίσταλ και μαζί αποφάσισαν ότι αν το κοριτσάκι επιζήσει θα την υιοθετούσαν.

 

Ευτυχώς, ο σκύλος ανταποκρίθηκε καλά στη θεραπεία και ανάρρωσε εντελώς. Ο Μπράιαντ και η φίλη του αποφάσισαν να την ονομάσουν Ντόρι , σύμφωνα με τον χαρακτήρα της Disney που εκφράστηκε από την Έλεν Ντε Τζένερις στο Finding Nemo.

Ο ήρωας δάσκαλος προσκλήθηκε σε ένα από τα προγράμματα με τις περισσότερες προβολές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ιστορία της Ντόρι και της διάσωσής της έγινε viral που η ίδια η Έλεν Ντε Τζένερις αποφάσισε να καλέσει το ζευγάρι και τον σκύλο στην τηλεοπτική εκπομπή της. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, ο παρουσιαστής έδωσε μεγάλη σημασία στην υπέροχη απόφαση που πήραν ο Bryant και η φίλη του να υιοθετήσουν τη μικρή Dory. Οι δυο τους έλαβαν επίσης πολλά δώρα από χορηγούς του προγράμματος.

Αμέσως μόλις η εκπομπή τελείωνε, υπήρχε χρόνος για μια υπέροχη νέα έκπληξη: ο Μπράιαντ γονάτισε και ζήτησε το χέρι της Κρίσταλ:

«Θέλεις να γίνεις η μητέρα της Ντόρι μας; Θέλεις να με παντρευτείς και να γίνεις γυναίκα μου; »

Το ναι της κοπέλας συνοδεύτηκε από την αγαλλίαση όλων που ήταν παρόντες στο στούντιο. Η πιο ευτυχισμένη φάνηκε να είναι η Ντόρι, η οποία μάλλον ονειρεύεται να γίνει παράνυμφος στο γάμο.

Η χειρονομία του Μπράιαντ ενέπνευσε επίσης μια καμπάνια υιοθεσίας που διοργάνωσε η Rover: «Παρακαλώ σκεφτείτε την υιοθεσία. Υπάρχουν τόσα πολλά καταπληκτικά ζώα που χρειάζονται σπίτι… Η ζωή σας θα βελτιωθεί σημαντικά, σας το υπόσχομαι. Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά » ήταν η πρόσκληση του αγοριού.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

 

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close