Μενού

Χάθηκε στειρωμένος αρσενικός γάτος στην πλατεία Κολιάτσου στα Κάτω Πατήσια

Shares 4

χάθηκε γάτος χάθηκε Τον αρσενικό γάτο της που ακούει στο όνομα Χοντρός, ο οποίος χάθηκε στην περιοχή της πλατείας Κολιάτσου στα Κάτω Πατήσια στην Αθήνα την Κυριακή 16 0κτωβρίου 2016, αναζητά η κηδεμόνας του Δημητρία Δήμα Κουριδάκη.

Είναι στειρωμένος, φιλικός και άσπρος με «τιγρέ» σημάδια στο κεφαλάκι και το σώμα του. Δεν είναι συνηθισμένος να ζει στο δρόμο. Αν τον δείτε καλέστε στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6988633146.

χάθηκε γάτος χάθηκε

 

Ήδη στην περιοχή όπου χάθηκε ο Χοντρός η Δημητρία έχει τοποθετήσει αφίσες και δε σταμάτησε να τον ψάχνει χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να καταφέρει να τον εντοπίσει.

Ο Χοντρός το έσκασε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και η κηδεμόνας του Δημητρία που αγωνιά για την τύχη του, αναφέρει: « Ανοίγω το ψυγείο και κανένας δεν μπαίνει να μου τρώει τα χορταρικά. Κανένας δε ξύνει την πόρτα πρωί – πρωί με τα νύχια του για να ξυπνήσω. Κανένας δεν τρώει όλη του την τροφή σε λίγα δευτερόλεπτα και μετά να κλαψουρίζει ότι θέλει κι άλλη και να μην αντιστέκομαι και να του ξαναβάζω. Χοντρέ γύρνα. Μόλις σε βρω θα σου δώσω την πιο τεράστια αγκαλιά που υπάρχει».

χάθηκε γάτος χάθηκε

χάθηκε γάτος χάθηκε

istoriesadespoton.gr

Shares 4

Σχόλια


Read more:
Close