Μενού

Χαρακτηριστικά ζωδίων για τα κατοικίδια ζωάκια!

Shares 69

κατοικίδια και ζώα κατοικίδια ζώδια αστρολογικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ (22 Μαρτίου-21 Απριλίου)

Τα ζωάκια που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ δραστήρια και υπερευαίσθητα.

Σκύλοι και γάτες

Οι γάτες και τα σκυλιά που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού είναι ηγέτες στο χώρο τους. Επιδιώκουν να κάνουν έντονη την παρουσία τους κατευθύνοντας τα άλλα ζώα που τυχόν βρίσκονται μαζί τους με τόλμη και εκφοβισμό.

Τους αρέσει να τραβούν την προσοχή, γίνονται επίμονα, ανυπάκουα και επαναστατικά, επιδιώκοντας να είναι το κέντρο της παρέας χωρίς κανένα άλλο ζώο να τα εκφοβίσει.

Όταν τους δείξετε αγάπη και λατρεία δεν διστάζουν να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους. Είναι πιστοί φύλακες και υπερασπίζονται το αφεντικό τους, τα πράγματα και το χώρο τους με όλες τους τις δυνάμεις.

ΤΑΥΡΟΣ (22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-21 ΜΑΙΟΥ)

Τα ζωάκια  αυτά είναι από τα πιο ήσυχα κατοικίδια με παθητικό χαρακτήρα χωρίς αγωνιστικότητα γεμάτα όμως αγάπη για το αφεντικό τους.

Σκύλοι και Γάτες

Οι Ταύροι σκύλοι και γάτες είναι αρκετά τεμπέλικα κατοικίδια.

Αγαπάνε τις λιχουδιές, είναι μονίμως ξαπλωμένα στον αγαπημένο σας καναπέ και τους αρέσει ιδιαίτερα  η απαλή μουσική. Συνήθως είναι πάρα πολύ ήσυχα και συμπεριφέρονται σαν ενήλικες.

Ειναι λαίμαργα, τρώνε πολύ και όσο μεγαλώνουν έχουν την τάση να παίρνουν βάρος.

Επιλέγουν  ένα ζεστό και μαλακό μέρος να κοιμούνται, αγαπούν και υπερασπίζονται το χώρο τους, δεν απομακρύνονται εύκολα, λατρεύουν το αφεντικό τους, τα πράγματά τους και τα υπόλοιπα κατοικίδια  του σπιτιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22 ΜΑΙΟΥ—21 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Τα ζώα που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων είναι πολύ έξυπνα στη διδαχή και τη μάθηση, απεχθάνονται τη μοναξιά και αποζητούν μόνιμα παρέα και συντροφιά

Σκύλοι και Γάτες

Οι δίδυμοι , σκύλοι και γάτες έχουν απεριόριστη ενέργεια. Τους αρέσει να τραβάνε την προσοχή των ξένων και είναι πολύ φιλικά μαζί τους.

Κατά τη μεγαλύτερη πλειοψηφία είναι γοητευτικά, αλλά και πολύ ευαίσθητα. Όταν λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς συλλέγουν τρόπαια και είναι νικητές.

Συνήθως είναι περίεργα, δεν τους αρέσει ο θόρυβος και οι διαταραχές. Τα ίδια τους , όταν είναι μωρά, φημίζονται για τις σκανδαλιές τους.

Αποκτούν οικειότητα με τον κόσμο, τα υπόλοιπα κατοικίδια, είναι έξυπνα, μαθαίνουν γρήγορα και συνήθως μιμούνται το αφεντικό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 ΙΟΥΝΙΟΥ- 22 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Τα καρκινάκια ζωάκια είναι υπερευαίσθητα και πιστά στο αφεντικό τους.

Σκύλοι και Γάτες

Οι σκύλοι και οι γάτες καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητα κατοικίδια. Αισθάνονται μέλη της οικογένειας που ανήκουν και όταν τα μαλώνουμε χάνουν τη διάθεσή τους, αποσύρονται και κρύβονται στην πιο κρυφή γωνιά του σπιτιού.

Χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή γιατί θυμώνουν εύκολα και μελαγχολούν. Στις γάτες καρκίνους αρέσει η νύχτα και παρουσιάζουν αλλαγές στη διάθεσή τους σύμφωνα με τις φάσεις της σελήνης.

Στα κατοικίδια που ανήκουν στο ζώδιο του καρκίνου δεν αρέσουν οι αγώνες και συνήθως είναι πολύ δειλά. Αποφεύγουν καυγάδες και προβλήματα στο χώρο τους και σαν τρομαγμένα κρύβονται στην αγκαλιά του αφεντικού τους.

ΛΕΩΝ (22 ΙΟΥΛΙΟΥ-21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Τα ζωάκια που είναι στο ζώδιο του Λέοντα είναι γεμάτα παρόρμηση και θέλουν να είναι ηγέτες

Σκύλοι και Γάτες

Οι Λέοντες, σκύλοι και γάτες είναι ηγέτες και η συμπεριφορά τους χρωματίζετε από βασιλικό ταπεραμέντο. Είναι από τα πιο περήφανα και αλαζονικά κατοικίδια, με προκλητικό και αγέρωχο περπάτημα.

Παράλληλα είναι πολύ κοινωνικά και φιλικά. Είναι πολύ δυνατά σωματικά και κανείς δεν τολμά να αμφισβητήσει την εξουσία τους.

Τόσο οι σκύλοι όσο και οι γάτες Λέοντες είναι πιστά, γεμάτα αγάπη για τον ιδιοκτήτη τους. Εστιάζουν την προσοχή τους 24 ώρες το 24ωρο στο νοικοκυριό και το σπίτι που ανήκουν προστατεύοντας όλα τα υπόλοιπα κατοικίδια που τυχόν υπάρχουν. ‘

Εχουν πολύ καλή μνήμη και είναι σε θέση να προσέχουν τα μικρά παιδιά του σπιτιού, επειδή τα λιονταράκια κατοικίδια  φροντίζουν και αγαπάνε πολύ τα μωρά τους και είναι γεμάτα ευθύνη και υπερηφάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Τα ζωάκια που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι υπάκουα και πολύ καλοί σύντροφοι

Σκύλοι και Γάτες

Σκύλοι και γάτες που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι από τα πιο καθαρά ζωάκια, φροντίζοντας το περιβάλλον που τα περιβάλλει πολύ καθαρό.

Κατά την πλειοψηφία τους λατρεύουν το μπάνιο και πολλές φορές σιχαίνονται τα άλλα ζώα. Είναι πολύ απαιτητικά, αποφεύγουν την εργασία (πχ αστυνομικοί σκύλοι) και εκμεταλλεύονται το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Τόσο οι σκύλοι όσο και οι γάτες δημιουργούν έντονη φασαρία και μεγάλο θόρυβο κατά την ώρα του φαγητού. Είναι επιρρεπή στις αλλεργίες, για αυτό θα πρέπει να ακολουθήσετε έναν αυστηρά ελεγμένο διατροφολόγιο έτσι ώστε να αποφεύγονται στομαχικές διαταραχές και κοιλιακά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ (22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ—21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Τα ζωάκια που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού είναι βολικά, ήσυχα και τεμπέλικα.

Σκύλοι και Γάτες

Οι ζυγοί σκύλοι και γάτες είναι πολύ μεταφυσικά κατοικίδια και επικοινωνούν συναισθηματικά με τον ιδιοκτήτη τους με το βλέμμα. Είναι από τα πιο ταραγμένα κατοικίδια, αναποφάσιστα και σχολαστικά.
Επισκιάζουν την προσοχή του αφεντικού τους με έντονη ανησυχία και φασαρία, δοκιμάζοντας την υπομονή του.

Είναι φιλικά και στοργικά με τα τυχόν υπάρχοντα  υπόλοιπα κατοικίδια του σπιτιού .Απεχθάνονται την ρουτίνα με αποτέλεσμα να νευριάζουν χωρίς λόγο για το τίποτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Τα ζωάκια Σκορπιοί είναι κτητικά και πιστά προς το αφεντικό τους

Σκύλοι και Γάτες

Οι σκορπιοί σκύλοι και γάτες είναι από τα πιο πιστά κατοικίδια. Είναι πολύ δεμένα με τον ιδιοκτήτη και το σπίτι τους κρατώντας το αφεντικό τους σε πολύ καλή διάθεση.

Είναι πάρα πολύ μεταφυσικά κατοικίδια,έχοντας την ικανότητα να επικοινωνούν με πνεύματα και περίεργες  οντότητες.

Συνήθως είναι μοναχικά και ζουν σ έναν κόσμο που είναι καθαρά γι αυτά. Είναι από τα κατοικίδια που αντιλαμβάνονται εύκολα τον κίνδυνο και την κατεύθυνση του  αν και βρίσκονται σπάνια στο σπίτι τους. Είναι πολύ καλοί φύλακες, πολύ γοητευτικά, υπερήφανα αλλά και κατά καιρούς πολύ πεισματάρικα, προκαλώντας την ανησυχία στα υπόλοιπα κατοικίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Οι τετράποδοι φίλοι μας Τοξότες είναι πολύ ευφυείς, χαρούμενοι, διασκεδαστικοί, τους αρέσει η συντροφιά. Είναι γεμάτα αγάπη.

Σκύλοι και Γάτες

Οι Τοξότες σκύλοι και γάτες είναι γεμάτα από ανεξάντλητη ενέργεια και πολύ γερά νεύρα. Τα σκυλιά Τοξότες αγαπούν πάρα πολύ τα μικρά παιδιά της οικογενείας που ανήκουν, και τα ίδια τους είναι πολύ χαριτωμένα όταν βρίσκονται σε μικρή ηλικία.

Καθώς μεγαλώνουν γίνονται λιγάκι πιο αδέξια και απρόσεκτα με αποτέλεσμα να σπάνε μέλη του σώματός τους και να δημιουργούν προβλήματα.

Συνήθως είναι δειλά ζώα, αποφεύγοντας μάχες και καυγάδες με τα υπόλοιπα κατοικίδια. Τους αρέσει η περιπέτεια και οι σκανταλιές.

Tο κύριο χαρακτηριστικό τους είναι να μιμούνται το αφεντικό τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Είναι πιστοί φύλακες του χώρου διαμονής τους, αγαπάνε τα μικρά παιδιά και διακρίνονται για τον ήσυχο χαρακτήρα τους.

Σκύλοι και Γάτες

Οι Αιγόκεροι σκύλοι και γάτες είναι από τα πιο συνετά ζωάκια του ζωδιακού κύκλου.’
Τους αρέσει η τάξη, προσέχουν το σπίτι του ιδιοκτήτη τους και είναι γνωστά για την καλή τους συμπεριφορά.

Οι Αιγόκεροι γάτες φημίζονται για το ροχαλητό  και τον ατελείωτο ύπνο τους. Τόσο στα σκυλιά όσο και στις γάτες που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερου, αρέσει πολύ το φαγητό και όσο μεγαλώνουν παίρνουν αρκετό βάρος.

Είναι πολύ επίμονα και φημίζονται για το μίσος τους αν κάποιος τα πειράξει και διαταράξει το χώρο τους. Είναι εγωκεντρικά ζώα και τους αρέσει η μοναξιά, αλλά αποτελούν καλή παρέα για τα παιδιά παίζοντας ατελείωτες ώρες μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-21ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Είναι πολύ έξυπνα, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να τα χειριστεί κανείς.

Σκύλοι και Γάτες

Οι Υδροχόοι σκύλοι και γάτες είναι πολύ ευαίσθητα κατοικίδια. Ανταποκρίνονται  πάρα πολύ στη διάθεση του ιδιοκτήτη τους, αγαπάνε το νερό και απολαμβάνουν το μπάνιο.

Τόσο οι σκύλοι όσο και οι γάτες έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο ταπεραμέντο, γεμάτα εξυπνάδα και φιλικότητα. Συνήθως είναι περίεργα και τους αρέσει να χώνουν  την μύτη τους παντού.

Η πειθαρχία δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση για τους ιδιοκτήτες τους …..και στο μόνο πράγμα που υποχωρούν είναι η αγάπη τους για το καλό φαγητό.

ΙΧΘΥΕΣ (22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-21 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Είναι ευγενικά, χαριτωμένα και προσαρμόζονται  εύκολα στις διαθέσεις μας.

Σκύλοι και Γάτες

Οι σκύλοι και οι γάτες ιχθύς φημίζονται για τις επιδόσεις τους στα σπορ. Ιδιαίτερα στο νερό. Είναι πολύ ευαίσθητα και εύκολα συμφωνούν με τη διάθεση του ιδιοκτήτη τους. Όταν συμπαθήσουν ένα άτομο, συνήθως κολλάνε γεμάτα αγάπη πάνω του, δείχνοντας του τη συμπάθειά τους.

Οι γάτες ιχθύς είναι παρορμητικές και υπερκινητικές με πολλές μεταλλαγές στη διάθεσή τους.

Τόσο οι σκύλοι όσο και οι γάτες είναι επιρρεπής στα ατυχήματα. Τους αρέσει η πολυτέλεια και δεν τα ενοχλεί αν ο χώρος είναι μικρός. Η αλλαγή του περιβάλλοντος τα διαταράζει  με αποτέλεσμα να μελαγχολούν και να κρύβονται σε μια γωνιά.

Τα κατοικίδια που ανήκουν στο ζώδιο του ιχθύ φημίζονται για τον καλό τους χαρακτήρα, είναι ήσυχα και πολύ στοργικά με το αφεντικό τους και με τα υπόλοιπα ζώα του σπιτιού.

astrologikes-provlepseis.gr

Shares 69

Σχόλια


Read more:
Close