Μενού

Βρήκε ένα τρομαγμένο πλάσμα κουλουριασμένο στην πόρτα της. Όταν το πλησίασε και κατάλαβε ΤΙ ήταν, δεν πίστευε στα μάτια της!

Shares 152

κογιότ Όλοι θέλουμε να βοηθάμε τα ζώα που βρίσκονται σε ανάγκη, αλλά καμιά φορά πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα στη δική μας ασφάλεια.

Η Sharon Bertozzi από την Καλιφόρνια, όταν είδε ένα τρομακτικό, άρρωστο σκυλάκι στη βεράντα της, θέλησε αμέσως να το βοηθήσει. Το ενδιαφέρον που έδειξε ήταν υπέροχο, αλλά δυστυχώς η Sharon ήρθε αντιμέτωπη με μια περίεργη έκπληξη!

κογιότ Έβαλε το φτωχό ζώο σε ένα μικρό κλουβί που είχε στο γκαράζ της. Αν και γνώριζε ότι ο σκύλος δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί για πολύ. Το μικροσκοπικό κουτάβι χρειάζονταν επειγόντως βοήθεια. Ευτυχώς, η Sharon είχε τον αριθμό τηλεφώνου μιας τοπικής ομάδας διάσωσης ζώων.

κογιότ Η Cindy Walden από την ομάδα διάσωσης, ενημέρωσε τη Sharon για κάτι το οποίο δεν είχε συνειδητοποιήσει καθόλου. Το τραυματισμένο ζώο δεν ήταν σκύλος…

κογιότ Το άρρωστο ζώο, ήταν στην πραγματικότητα ένα θηλυκό κογιότ που έπασχε από μια ιδιαίτερα κακή περίπτωση ψώρας. «Τα μάτια του μου ζητούσαν να το βοηθήσω», είπε η Cindy. Δεν μπορούσε να αφήσει το κογιότ αβοήθητο.

κογιότ Η ομάδας διάσωσης, πήρε το κογιότ στο καταφύγιο και το ονόμασε Πριγκίπισσα. Το κογιότ πονούσε και είχε τρομερή φαγούρα, αλλά ευτυχώς, η ομάδα το φρόντισε.

κογιότ Όταν καλυτέρευσε, μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο στην Placerville της Καλιφόρνιας. Εκεί, οι εργαζόμενοι συνέχισαν να τη φροντίζουν, ώστε να μπορέσει να ανακάμψει πλήρως.

κογιότ Η Πριγκίπισσα, είχε επίσης την ευκαιρία να κάνει παρέα με άλλα κογιότ και να μεγαλώσει όπως πρέπει.

κογιότ Έγινε αμέσως φίλη με τα άλλα κογιότ, τα οποία ήταν κοντά στην ηλικία της. Εκείνα, ήταν πρόθυμα να τη γνωρίσουν και να την καλοδεχτούν.

κογιότ Η Πριγκίπισσα και οι νέοι της φίλοι τα κογιότ, ανέπτυξαν στενό δεσμό στο καταφύγιο. Περνούσαν τις μέρες τους παίζοντας μαζί και κερδίζοντας ο ένας την εμπιστοσύνη του άλλου. Οι εργαζόμενοι ήξεραν, ότι δεν έμενε πολύς καιρός μέχρι να τα απελευθερώσουν πίσω στην άγρια φύση.

κογιότ Η Πριγκίπισσα ανέκαμψε πλήρως και ήρθε πια η ώρα να επιστρέψει στην άγρια φύση. Χάρη στη Sharon, η Πριγκίπισσα έγινε ο όμορφος ενήλικας που όλοι περίμεναν!

κογιότ Credit: Honesttopaws

Πηγή: fanpage.gr

loading...
Shares 152

Σχόλια


Read more:
Close