Μενού

Βρήκε ένα Αρκουδάκι να Αργοπεθαίνει στο Δάσος και το Πήρε μαζί του για το Σώσει. Για Κακή του Τύχη όμως…

Shares 4K

διάσωση ζώων αρκουδάκι
Ο φωτογράφος Corey Hancock έκανε πεζοπορία σε ένα μονοπάτι στο Oregon, όταν εντόπισε ένα μωρό αρκουδάκι στα πρόθυρα του θανάτου. Ο Hancock, έγραψε ότι φαίνονταν νεκρό και τα χείλη της ήταν μπλε. Τα μάτια του ήταν ανοιχτά, αλλά ακίνητα και θολά. Η βροχή έπεφτε στην κοιλιά του. Η αναπνοή του δεν ήταν καλή.

«Σκέφτηκα το δικό μου αγοράκι στο σπίτι. Η αρκούδα έμοιαζε τόσο πολύ με βρέφος. Δεν μπορούσα να τη βλέπω να πεθαίνει στη βροχή. Όχι … έπρεπε να κάνω κάτι.»

Έτσι, πήρε την αρκούδα μαζί του και άρχισε να τρέχει προς το αυτοκίνητό του. «Όλη την ώρα, σκεφτόμουν ότι η μητέρα αρκούδα θα έρθει προς τα μένα και θα μου ορμήσει.»

Μόλις έφτασε στο αυτοκίνητο, το μωρό αρκουδάκι σταμάτησε να αναπνέει. Ο Hancock του έκανε τεχνητές αναπνοές και το ζώο άρχισε να αναπνέει και πάλι. Έπειτα, τον πήγε στον κτηνίατρο. Είχε σοβαρή αφυδάτωση και ασιτία. Κάθε μέρα όμως, γινόταν όλο και καλύτερα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Τμήμα Ιχθύων και Άγριας Ζωής του Oregon, ο Hancock θα μπορούσε να είχε επιβληθεί σε πρόστιμο 6.000 δολαρίων επειδή βοήθησε την αρκούδα. Ή ακόμα χειρότερα, να πάει στη φυλακή για ένα χρόνο. Ευτυχώς, δεν θα υπάρξει καμία τιμωρία για αυτόν τον καλόκαρδο άνθρωπο.

διάσωση ζώων αρκουδάκι

διάσωση ζώων αρκουδάκι

διάσωση ζώων αρκουδάκι

Credit: BoredPanda

Πηγή: fanpage.gr

Shares 4K

Σχόλια


Read more:
Close