Μενού

Breeder Connect: Ένας ηθικός τρόπος να συνδεθείτε και να βρείτε την καλύτερη ράτσα σας

Shares 0

Σε αυτή την εποχή η ζωή φαίνεται να υπάρχει μόνο για τις app εφαρμογές. Υπάρχει μια εφαρμογή για σχεδόν οτιδήποτε και, ας είμαστε ειλικρινείς κάνουν τις ζωές μας πιο εύκολες! Αυτό συνέβη για δύο φιλόζωους που έψαχναν τις κατάλληλες γάτες για αυτούς και δεν είχαν καλή τύχη ψάχνοντας παραδοσιακά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Το Breeder Connect γεννήθηκε και, τώρα, είναι πιο εύκολο για τους εκτροφείς και τους πιθανούς ιδιοκτήτες να συγκεντρώνονται μαζί σε μία τέλεια σύνδεση.

Το να ελέγχετε ζώα μέσα από τα παραδοσιακά κοινωνικά δίκτυα είναι πολύ δύσκολο. Οι περισσότερες πωλήσεις ζώων, ακόμα και μέσω από διάσημους εκτροφείς και με όλες τις καλές προθέσεις, είναι απαγορευμένες στα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook και το Instagram. Αυτό συμβαίνει περισσότερο γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που τα ζώα χρησιμοποιούνται ως μέρη κάποιας απάτης ή άλλων ανόσιων περιστατικών.

Έτσι, το να βρείτε τον κατάλληλο εκτροφέα στην περιοχή σας είναι εξαιρετικά δύσκολο. Για αυτό λοιπόν επινοήθηκε η εφαρμογή Breeder Connect! Πρώτα την επινόησαν ο Δρ. Μάρκο Μπρεγλιάνο και ο Chris Bullivant όταν έψαχναν ορισμένες γάτες, αλλά χωρίς ιδιαίτερη τύχη όταν έψαχναν τοπικά ή μέσω παραδοσιακών κοινωνικών δικτύων. Είχαν λοιπόν πολύ δύσκολη ώρα να συνδεθούν με τους εκτροφείς που μπορούσαν να τους βοηθήσουν.

Γνωρίζοντας ότι ο κόσμος μας πια βασίζεται στο δίκτυο και, συνειδητοποιώντας ότι δεν υπήρχε μέρος για τους εκτροφείς και τους πελάτες να συγκεντρωθούν ασφαλώς και να συζητήσουν για διαθέσιμες ράτσες, όσο και για τις περιζήτητες τελευταίες, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Breeder Connect σαν λύση.

Ηθικές αναζητήσεις και υπηρεσίες για τις οποίες μπορείτε να αισθάνεστε καλά

Πολύ συχνά η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα στη εκτροφεία είναι μπλεγμένη με όσους δεν επιθυμούν να συμπεριφερθούν τίμια –με έναν τρόπο που ωθείται από το κέρδος και όχι για το ίδιον συμφέρον των ζώων. Ο σκοπός του Breeder Connect είναι κυρίως η δημιουργία ενός τόπου, όπου γνωρίζεις ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι τον εκτροφέα. Η εμπειρία του Δρ Μπρεγκλιάνο βοήθησε να σφραγισθεί η εμπιστοσύνη και η ακεραιότητα του χώρου αυτού.

Η επιθυμία των πρωτεργατών είναι να δημιουργηθεί μια κοινότητα όπου οι πελάτες θα γνωρίζουν ότι τα πιθανά κατοικίδιά τους θα έχουν εκτραφεί ηθικά και με ανθρώπινες συνθήκες. Κάθε εκτροφέας που συμμετέχει στο Breeder Connect έχει συμφωνήσει στους όρους που απαιτούν από τον ίδιο να ακολουθεί τον κώδικα CVMA of Practice For The Ethical Treatment of Animals. Αυτός ο κώδικας όχι μόνο καθοδηγεί εκτροφείς πώς να εκτρέφουν τα ζώα χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα επιστημονικά μέσα, αλλά και πώς να βελτιώνουν τον ανθρώπινο δεσμό σε αυτή τη διαδικασία.

Οι εκτροφείς και οι πωλητές υπηρεσιών ξεκινούν με τη δημιουργία ενός λεπτομερειακού προφίλ για τα κατοικίδια και τις υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρουν και ύστερα αρχίζει το καλό! Οι πιθανοί ιδιοκτήτες ξεκινούν το ψάξιμο χρησιμοποιώντας φοβερές μηχανές αναζήτησης και φίλτρα για να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν στον αγαπημένο φίλο τους και στη συνέχεια συνδέονται. Η ανταλλαγή μηνυμάτων κάνει εύκολο για τους εκτροφείς να συνδεθούν και με τους πιθανούς πελάτες και συνεργάτες στη βιομηχανία ζώων. Είναι λοιπόν πολύ πιο εύκολο, καθώς, είναι επισφραγισμένη η ποιότητα των εκτροφέων.

Τα κατοικίδια μάς συνδέουν με τρόπους που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε. Και είτε είστε ένας επαγγελματίας εκτροφέας που επιθυμεί ένα ηθικό και εύκολο τρόπο να βρει το καλύτερο σπίτι για τα ζώα και έχετε τον τρόπο να διευρύνετε τη γενετική ποικιλία της ράτσας μέσω της σύνδεσης με άλλους εκτροφείς, είτε ένας υπεύθυνος φιλόζωος που ψάχνει για τον αγαπημένο του φίλο και μια αστεία κοινότητα –θα βρείτε ότι επιζητείτε στο Breeder Connect. Είναι μια πλατφόρμα που μπορείτε να εμπιστεύεστε, επειδή οι κατασκευαστές της είναι δεσμευμένοι στην ηθική κοινότητα την οποία δημιούργησαν και, γίνεται μεγαλύτερη μέρα με τη μέρα. Κατεβάστε λοιπόν την εφαρμογή και συνδεθείτε αμέσως!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close