Μενού

Βασάνιζαν το μικρούλη Πιτ Μπουλ από τότε που γεννήθηκε. Η αντίδρασή του μόλις βλέπει τον άντρα που το έσωσε; Συγκλονιστική!

Shares 2K

πιτ μπουλ Όταν διασώζεται ένα κακοποιημένο κατοικίδιο, το να το απομακρύνεις από την κατάσταση που βιώνει είναι το πρώτο βήμα. Από εκεί και πέρα έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να αναρρώσει και σωματικά και ψυχολογικά και να καταφέρει να εμπιστευτεί και πάλι τους ανθρώπους.

πιτ μπουλ

Αλλά το πιο δύσκολο είναι να βρει το ιδανικό σπίτι που θα το αγαπάει και θα το φροντίζει. Αυτό ισχύει κυρίως για κατοικίδια που έχουν ψυχολογικά και σωματικά κατάλοιπα από την κακοποίηση που δέχτηκαν. Αυτό θα μπορούσε να ισχύει και για τον Mοjo, ένα πιτ μπουλ 3 μηνών που είχε ακραία περίπτωση ψώρας.

πιτ μπουλ

Κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει το πόσο όμορφα θα εξελιζόντουσαν τα πράγματα…

πιτ μπουλ

Ο Joey Wagner, ο οποίος δημιούργησε μία μη κερδοσκοπική οργάνωση διάσωσης στο Nova Scotia του Καναδά πριν λίγα χρόνια, γρήγορα μετέφερε το κουτάβι σε ένα νοσοκομείο ζώων. Εάν δεν το έβλεπαν οι κτηνίατροι εγκαίρως, το πιθανότερο ήταν το καημένο σκυλί να χάσει την ζωή του.

πιτ μπουλ

Το κουτάβι, που αργότερα το ονόμασαν Mojo, είχε αργή αλλά σταθερή ανάρρωση. Η περίπτωσή του όμως ήταν ιδιαίτερη και δεν γινόταν να τον δώσουν έτσι για υιοθεσία. Χρειαζόταν ειδική μεταχείριση.

πιτ μπουλ

Επειδή είχε υποστεί πολύ βαριά κακοποίηση, δεν ήταν εύκολο να τον δώσουν για υιοθεσία. Έπρεπε να βρουν κάποιον πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο που θα μπορεί να ξέρει πώς να τον χειριστεί.

πιτ μπουλ

Μόλις όμως ο Joey το άκουσε αυτό, αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο για όλους να πάρει εκείνος τον σκύλο μαζί του. Έτσι και κατευθύνθηκε προς τον κτηνίατρο που τον είχαν και ανάρρωνε…

πιτ μπουλ

…Μόλις μπήκε στο δωμάτιο όπου τον εξέταζαν, φάνηκε πως αναγνώρισε αμέσως τον άντρα που τον είχε σώσει. Δείτε το κουτάβι να δίνει φιλιά και αγκαλιές στον σωτήρα του!

πιτ μπουλ

Δείτε την ιστορία τους αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Σήμερα, ο 4χρονος Mojo είναι πιο χαρούμενος και υγιής από ποτέ. Παρόλο που το τρίχωμά του δεν έχει αναρρώσει πλήρως, αγαπάει πάρα πολύ τους φίλους του και τον Joey. Δεν είναι πολύ χαριτωμένος;

πιτ μπουλ

Ελπίζουμε τα πράγματα συνεχώς να πηγαίνουν καλύτερα για τον Mojo γιατί πραγματικά το αξίζει!

Credit: honesttopaws.com

Πηγή: fanpage.gr

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close