Μενού

Αυτός ο μικρός σκύλος μοιάζει σαν να γελάει πάντα και το ίντερνετ δεν μπορεί να του αντισταθεί

Shares 0

Όταν χαμογελάμε για να δείξουμε τα δόντια μας, ξέρουμε ότι με τους σκύλους, είναι λίγο διαφορετικό. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα ζώα έχουν δυσκολία να δείχνουν πώς νιώθουν με τις εκφράσεις του προσώπου τους, αλλά ο εννιάχρονος Chevy είναι μια ολότελα διαφορετική περίπτωση. Ο σκύλος πάντα έχει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και πρόκειται να φωτίσει τη μέρα σας επίσης!

Μιλήσαμε τη Τίνα Ντέλινγκερ –ιδιοκτήτρια του Chevy για να μάθουμε κάτι παραπάνω.

“Χάσαμε το golden retriever μας 9 χρόνια πριν και ψάχναμε για ένα σύντροφο για το κόργκι μας. Το βρήκαμε σε μία διαφήμιση στην εφημερίδα. Ήταν περικυκλωμένος από μία αγέλη dachshunds που δεν τους άρεσε. Ο άντρας μου τον άρπαξε και είπε ότι έρχεται σπίτι μας.”

Συναντήστε τον Τσέβι, ένα εννιάχρονο σκύλο Pomeranian που δεν σταματάει να γελάει

Ο Τσέβι σύντομα έγινε viral στο ίντερνετ για την ασυνήθιστη συνήθειά του να χαμογελάει

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του την Τίνα, είναι σχεδόν ένας σελέμπριτι της περιοχής χάρη σε αυτό το ασταμάτητο πλατύ χαμόγελο

“Την πρώτη φορά που πραγματικά παρατηρήσαμε το χαμόγελο ήταν όταν το διαλέξαμε από τον κτηνίατρο μετά τον ευνουχισμό του,” μας είπε η Τίνα

Η Τίνα μας είπε ότι ο Τσέβι είναι πολύ αγαπημένος από την οικογένειά του και τους άλλος ανθρώπους

“Η οικογένεια πραγματικά το διασκεδάζει. Έχω διαφορετικούς ανθρώπους στο Ίνσταγκραμ να μου λένε ότι χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες του σε καθημερινή βάση για να γελάνε”

“Είναι το πιο ξέγνοιαστο πλάσμα που είχαμε την ευχαρίστηση να μας ανήκει. Ποτέ δεν έχει άσχημη μέρα”

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close