Μενού

Αυτή η σελίδα συγκεντρώνει φωτογραφίες “Ζώων με απειλητικές αύρες” (40 νέες φωτογραφίες)

Shares 0

Κάθε ζωντανή ύπαρξη ακτινοβολεί μία συγκεκριμένη ενέργεια. Και η σελίδα στο Facebook Animals With Powerful Auras είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πόσο καθηλωτικά μπορεί να είναι τα πλάσματα. Από έναν ελέφαντα σε μία κουζίνα σε έναν αετό που καταστρέφει ένα drone στον αέρα σας έχουμε μία ποικιλία από φοβερές φωτογραφίες παρακάτω.

Καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή με τον Γουίλιαμ, τον άνθρωπο πίσω από τη σελίδα και ήταν ευγενικός δίνοντάς μας μια συνέντευξη.

“Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν είναι τίποτε –απλά χειρίζομαι φωτογραφίες που βρίσκω αστείες.”

Μερικά χρόνια πριν, ο Γουίλιαμ Ριπλ, ένας οικολόγος από το Stage University στο Όρεγκον που μελετούσε του γκρίζους λύκους, τα πούμα και άλλους κυνηγούς για δεκαετίες δημοσίευσε τη λίστα με τα 31 μεγαλύτερα σαρκοφάγα στον κόσμο και, βρήκε ότι τα 24 βρίσκονται σε έλλειψη και τα 17 έχει διαπιστωθεί ότι περιορίστηκαν στο μισό του φυσιολογικού εύρους τους. “Υπάρχουν κάποια από τα πιο αξιοθαύμαστα θηλαστικά και, ειρωνικά από αυτά που κινδυνεύουν περισσότερο,” εξήγησε η ομάδα.

Μια έρευνα του διδακτορικού φοιτητή Κρίστοφερ Γουλφ έδειξε ότι τα περισσότερα θύματα των κυνηγών μειώνονται δραματικά με αποτέλεσμα να είναι επίφοβα τα δεδομένα για τοι οικοσύστημα: οι κυνηγοί παίζουν βασικό ρόλο στη διατήρηση ενός λειτουργικού οικοσυστήματος, στη ρύθμιση των ασθενειών και στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Έτσι πραγματικά χρειάζεται να τρέφουμε μία θετικά αύρα για αυτά τα ζώα!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close