Μενού

Αυτά τα εγκαταλελειμμένα σκυλάκια πρόκειται να έχουν μία πολύ άσχημη μοίρα. Το πιο σοκαριστικό όμως είναι…

Shares 299

Αυτά τα εγκαταλελειμμένα σκυλάκια πρόκειται να έχουν μία πολύ άσχημη μοίρα. Το πιο σοκαριστικό όμως είναι…

σκυλάκια εγκαταλελειμμένα σκυλάκια Αυτά τα εγκαταλελειμμένα σκυλάκια πρόκειται να έχουν μία πολύ άσχημη μοίρα. Το πιο σοκαριστικό όμως είναι... Το Detroit είναι η μεγαλύτερη πόλη στα σύνορα ΗΠΑ-Καναδά και έχει τεράστιο πληθυσμό αδέσποτων σκύλων. Οι εκτιμήσεις ποικίλουν, αλλά ο αριθμός των αδέσποτων στο Detroit είναι περίπου 20.000-50.000.

Το Detroit θεωρείται από τις πιο φτωχές πόλεις των ΗΠΑ. Οι κάτοικοι του, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική άνεση να φροντίσουν τους σκύλους τους, τους αφήνουν στους δρόμους. Στο 90% περίπου αυτών των σκύλων γίνεται ευθανασία.

Το Detroit Dog Rescue (DDR) Center ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2011 και έχει ως στόχο να κάνει το Detroit μια ασφαλή πόλη για τα σκυλιά. Ασκεί πίεση ώστε να βρεθεί άλλη λύση εκτός της ευθανασίας, παρέχει εκπαίδευση για την φροντίδα των κατοικιδίων και βοηθά οικογένειες με χαμηλό εισόδημα δίνοντας τους τροφές και φάρμακα για τα κατοικίδια τους.

Διαβάστε παρακάτω την εμπειρία της Kristina Rinaldi, εκτελεστικής διευθύντριας του DDR, η οποία πήρε 6 κουταβάκια από ένα καταφύγιο ζώων και σοκαρίστηκε με αυτό που είδε.

σκυλάκια εγκαταλελειμμένα σκυλάκια Αυτά τα εγκαταλελειμμένα σκυλάκια πρόκειται να έχουν μία πολύ άσχημη μοίρα. Το πιο σοκαριστικό όμως είναι... Η Rinaldi σοκαρίστηκε όταν πήγε σε ένα καταφύγιο για να πάρει 6 κουταβάκια που είχαν βρεθεί εγκαταλελειμμένα στο Michigan.

σκυλάκια εγκαταλελειμμένα σκυλάκια Αυτά τα εγκαταλελειμμένα σκυλάκια πρόκειται να έχουν μία πολύ άσχημη μοίρα. Το πιο σοκαριστικό όμως είναι... Οι σκύλοι είχαν χάσει το τρίχωμα τους, είχαν γίνει ροζ και είχαν πυρετό. Ήταν επίσης γεμάτοι πληγές στο σώμα τους.

σκυλάκια εγκαταλελειμμένα σκυλάκια Αυτά τα εγκαταλελειμμένα σκυλάκια πρόκειται να έχουν μία πολύ άσχημη μοίρα. Το πιο σοκαριστικό όμως είναι... Έχασαν το τρίχωμα τους λόγω ψώρας. «Έχω δει πολλά περιστατικά ψώρας στο καταφύγιο μου, αλλά αυτή είναι η χειρότερη», είπε η Rinaldi.

σκυλάκια εγκαταλελειμμένα σκυλάκια Αυτά τα εγκαταλελειμμένα σκυλάκια πρόκειται να έχουν μία πολύ άσχημη μοίρα. Το πιο σοκαριστικό όμως είναι... Τα σκυλάκια πονούσαν και υπέφεραν. Αφότου τα μετέφεραν στο DDR, το προσωπικό τα έντυσε με μωρουδιακά ρούχα ώστε να επουλώσει το δέρμα τους πιο γρήγορα.

σκυλάκια εγκαταλελειμμένα σκυλάκια Αυτά τα εγκαταλελειμμένα σκυλάκια πρόκειται να έχουν μία πολύ άσχημη μοίρα. Το πιο σοκαριστικό όμως είναι... Τα σκυλάκια έμειναν στο DDR για 12 εβδομάδες, μέχρι που έβγαλαν ξανά τρίχωμα και ήταν έτοιμα για υιοθεσία.

σκυλάκια εγκαταλελειμμένα σκυλάκια Αυτά τα εγκαταλελειμμένα σκυλάκια πρόκειται να έχουν μία πολύ άσχημη μοίρα. Το πιο σοκαριστικό όμως είναι... Μετά από 12 εβδομάδες τα σκυλάκια ήταν υγιέστατα και έτοιμα να γνωρίσουν την νέα τους οικογένεια!

Εσείς είστε υπέρ ή κατά της ευθανασίας;

Credit: wittyfeed.com

Πηγή: fanpage.gr

Shares 299

Σχόλια


Read more:
Close