Μενού

Αυτά είναι τα πραγματικά οφέλη όταν αφήνετε τον σκύλο σας να κοιμάται μαζί σας

Shares 196

ύπνος με το σκύλο ύπνος Σκύλος

Όλοι έχουμε ακούσει τι δεν πρέπει να κάνουμε. Δεν πρέπει να κοιμόμαστε με το σκυλί μας. Πολλοί πιστεύουν ότι δεν κάνει καλό στην υγεία μας. Κι όμως αυτό δεν είναι απολύτως αληθές.

Υπάρχουν πραγματικά οφέλη όταν αφήνεις τον τετράποδο σκύλο σου να κοιμάται μαζί σου.

Έτσι λοιπόν, κοιμηθείτε άφοβα. Είναι μια κατάσταση που ευχαριστεί τόσο εσένα όσο και τον σκύλο σου και έχουμε αποδείξεις!

Έχεις την άνεσή σου

ύπνος με το σκύλο ύπνος Σκύλος

Είτε σε ζεσταίνουν τους κρύους μήνες του χειμώνα είτε δεν πιάνουν πολύ χώρο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο παρήγορο από ένα σκυλί στο κρεβάτι σου!

Καταπολεμούν την αϋπνία

ύπνος με το σκύλο ύπνος Σκύλος

Η παρουσία τους προάγει την ηρεμία, την ανακούφιση από το στρες και την αίσθηση ασφάλειας. Έτσι, απομακρύνουν όλα αυτά που σε κρατάνε ξύπνιο τη νύχτα.

Το να χουζουρεύεις μαζί του είναι το καλύτερο

ύπνος με το σκύλο ύπνος Σκύλος

Το να περνάς ώρες με τον σκύλο σου στο κρεβάτι μπορεί πραγματικά να σε ανακουφίσει από το άγχος. Η θετική τους όψη και αύρα φαίνεται να είναι μεταδοτική και ο χαρακτήρας τους μπορεί να φανεί ιδιαίτερα καθησυχαστικός.

Καταπολεμούν την κατάθλιψη

ύπνος με το σκύλο ύπνος Σκύλος

Ένα πράγμα το οποίο προσφέρουν τα σκυλιά χωρίς αμφιβολία είναι η αγάπη άνευ όρων. Μπορείς να τη δεχτείς οποιαδήποτε στιγμή και ιδιαίτερα σε μια δύσκολη περίοδο, η αγάπη που σου δίνει ο σκύλος σου μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα.

Νιώθεις ασφαλής

ύπνος με το σκύλο ύπνος Σκύλος

Γνωρίζοντας πως υπάρχει μια άλλη παρουσία στο χώρο είναι παρηγορητικό. Δεν νιώθεις μοναξιά ενώ ξέρεις πως ο σκύλος σου με την καταπληκτική ακοή του θα γαβγίσει σε οποιονδήποτε ξένο. Καμιά φορά μπορεί να το παρακάνει, αλλά τον αγαπάμε και γι’ αυτό!

Κάνει καλό και στο σκύλο σου

ύπνος με το σκύλο ύπνος Σκύλος

Το σκυλί σου σε αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο, έτσι αν του επιτρέψεις να περάσει λίγες ώρες μαζί σου στο κρεβάτι θα του φτιάξεις τη μέρα. Θα αντιληφθεί την αγάπη που του έχεις και όλοι θα είναι ικανοποιημένοι.

[littlethings] [ipop]

Πηγή

Πηγή: fanpage.gr

Shares 196

Δείτε και αυτές τις Ειδήσεις

loading...

Σχόλια


Read more:
Close