Μενού

Aστυνομικοί σκύλοι που περιμένουν στην ουρά μας βάζουν τα γυαλιά για το τι θα πει υπομονή

Shares 580

Aστυνομικοί σκύλοι

Είστε από τους ανθρώπους που δεν έχουν υπομονή να σταθούν στην ουρά;

Αυτή η φωτογραφία που δείχνει σκυλιά στην ουρά να περιμένουν με το πιάτο στο στόμα τους για φαγητό, μπορεί να σας εμπνεύσει για να αποκτήσετε περισσότερη υπομονή. Η φωτογραφία που κάνει τον γύρω στα κοινωνικά δίκτυα παγκοσμίως δείχνει την εκπληκτική πειθαρχία σκύλων που φαίνεται να είναι εγγεγραμμένοι σε μια κινεζική αστυνομική ακαδημία σκύλων.

Aστυνομικοί σκύλοι

Παρατηρήστε πως η γραμμή είναι σε μια τέλεια ευθεία, αποδεικνύοντας ότι αυτά τα σκυλιά έχουν ένα διαφορετικό επίπεδο ανιδιοτελούς υπομονής.

Η εκπαίδευση των αστυνομικών σκύλων διεξάγεται σε όλο τον κόσμο για να προετοιμάσει τα σκυλιά για μια πολύ εξειδικευμένη εργασία, για επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στην ανίχνευση βόμβας με την όσφρηση τους ή στον εντοπισμό παράνομων ουσιών.

Έχει ενδιαφέρον μια παλιά φωτογραφία με σκύλους περιπολίας στα σύνορα που σταματούν σε ένα αγρόκτημα της Φινλανδίας το 1940 και περιμένουν στην ουρά για φαγητό με το μπολ στο στόμα τους. Αυτή η εικόνα δείχνει ότι η Κίνα δεν είναι η μόνη χώρα με αυτού του είδους την ακαδημία για σκύλους.

Aστυνομικοί σκύλοι

Ποιος θα σκεφτόταν ότι οι σκύλοι θα μας δίδασκαν ένα δυο πράγματα για την υπομονή;

Πηγή: tilestwra.com

Shares 580

Σχόλια


Read more:
Close