Μενού

Άστεγος άντρας αδυνατεί να πληρώσει για την νοσηλεία του ηλικιωμένου του σκύλου

Shares 54

άστεγος αδέσποτο σκυλί Ο Robert, πρόσφατα έχασε το σπίτι του αλλά σαν να μην έφτανε αυτό, ο 14χρονος σκύλος του, ο Ripp έπαθε πνευμονία και χρειαζόταν να θεραπευτεί άμεσα. Ο άτυχος άντρας ήρθε αντιμέτωπος με έναν λογαριασμό που ξεπερνούσε τις 4 χιλιάδες δολάρια, κάτι που προφανώς δεν είχε. Ευτυχώς όμως, τόσο για αυτόν όσο και για τον Ripp, ένας καλός άνθρωπος βρέθηκε μπροστά τους στην κλινική ζώων, καθώς ο Robert κατέρρεε στο άκουσμα του ποσού. Το όνομά του, Chris Hughes, συνιδρυτής του mrmoproject.com ένα πρόγραμμα που βοηθάει ηλικιωμένα σκυλιά!

Ο Chris λοιπόν προσφέρθηκε να καλύψει όλους τους λογαριασμούς σχετικά με την θεραπεία του τετράποδου και αυτό είναι που δηλώνει: “Ο Rip πλέον τα πάει πολύ καλύτερα καθώς μένει στις κεντρικές εγκαταστάσεις μας στη Νέα Υόρκη. Θα μείνει μαζί μας για τις επόμενες εβδομάδες μέχρι ο Robert να μπορέσει να ξανά σταθεί στα πόδια του αλλά και αφού πάρει τον σκύλο του πίσω, θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε τις ιατρικές του ανάγκες, ώστε ο άντρας να επικεντρωθεί στον εαυτό του. Ο Robert ζει σε ένα καταφύγιο αυτή τη στιγμή αλλά θα μπει σε σπίτι σύντομα.”
Ο Robert μέσα στους λυγμούς του λέει σε ένα video: “Δε μπορούσα να πληρώσω τον λογαριασμό… και πραγματικά αγαπάω τον σκύλο μου πολύ. Το πρόγραμμα αυτό με βοήθησε, έσωσε τον σκύλο μου. Πραγματικά το εκτιμώ αυτός διότι πιστεύω έχει πολλά χρόνια ακόμα να ζήσει. Αν και κλαίω, είμαι πολύ χαρούμενος” και φιλάει τον Ripp!

άστεγος αδέσποτο σκυλί
άστεγος αδέσποτο σκυλί

άστεγος αδέσποτο σκυλί

wonderful.gr

Shares 54

Σχόλια


Read more:
Close