Μενού

Η απίστευτη προσπάθεια ενός παχύσαρκου σκύλου να αδυνατίσει

Shares 34

παχύσαρκος σκύλος O Obie ήταν ένας παχύσαρκος σκύλος που από το βάρος δεν μπορούσε καν να περπατήσει. Με πολύ κόπο κατάφερε να χάσει κιλά.35 κιλά ζύγισε ο μικροσκοπικός Obie ο οποίος λόγω της παχυσαρκίας του είχε φτάσει στο σημείο να μη μπορεί να περπατάει. Μέχρι που βρέθηκαν άνθρωποι γύρω του πρόθυμοι να τον βοηθήσουν.

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του Obie ήταν ηλικιωμένοι και άρρωστοι. Θέλοντας να τον ευχαριστήσουν, του πρόσφεραν συνέχεια φαγητό χωρίς να έχουν σκοπό να τον βλάψουν. Αυτή η κίνησή τους όμως έφεραν σε αυτήν την κατάσταση τον Obie.

Όταν πριν λίγα χρόνια υιοθετήθηκε από τη νέα του ιδιοκτήτρια, τη Nora, όλα άλλαξαν. Η Nora είναι κτηνίατρος και γνωρίζει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή στην υγεία των σκύλων. Έτσι, τον έβαλε σε πρόγραμμα! Καθημερινή άσκηση, μικρότερες μερίδες φαγητού, λαχανικά και σε 8 μήνες κατάφερε και πάλι να περπατά με άνεση και στυλ!

O Obie με τη βοήθειά της έχασε 14 ολόκληρα κιλά και πλέον χαίρεται την άσκηση και το παιχνίδι με τα υπόλοιπα κατοικίδια ζώα της Nora.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Viral TRND

newsit.gr

Shares 34

Σχόλια


Read more:
Close