Μενού

Απερίγραπτη σκηνή: H στιγμή που ο ιδιοκτήτης ενός λαμπραντόρ το αφήνει ελεύθερο (βίντεο)

Shares 1K

Λαμπραντόρ ιδιοκτήτης Το Λαμπραντόρ έχει χαρακτηριστεί ως το σκυλί θαύμα. Και όχι άδικα!

Τρέχει, κολυμπάει, χρησιμοποιείται σαν κυνηγητικός σκύλος, σώζει ανθρώπους, βοηθάει την αστυνομία και τους διασώστες ανθρώπων, βοηθάει τυφλούς, αγαπάει και προστατεύει τα παιδιά και άλλα πολλά.

Είναι ιδανικό σκυλί για όλους αρκεί να έχετε αρκετό χώρο. Είναι ένα πολύ εργατικό σκυλί πάντα πρόθυμο να εργαστεί και χαρούμενο. Τα πρώτα τρία χρόνια της ζωής έχει τρομερή ενέργεια και διάθεση για παιχνίδι κάθε λεπτό. Το δαγκωμά του είναι βελούδινο τόσο που μπορεί να μεταφέρει ένα αυγό χωρίς να το σπάσει. Εκπαιδεύονται εύκολα αλλά κρατάνε και την ανεξαρτησία της σκέψης τους που μερικές φορές μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη. Ένα περιστατικό θα πω για την αλήθεια των παραπάνω λεχθέντων. Ο Endal, ένα λαμπραντόρ, το οποίο κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης του 2001 έβαλε ένα αναίσθητο άνθρωπο σε ασφαλές σημείο, πήρε το κινητό του τηλέφωνο κάτω από το αυτοκίνητο, του έριξε μια κουβέρτα πάνω του και γαύγιζε σε κοντινά κτίρια για βοήθεια. Αφού δεν τον κατάλαβαν έτρεξε στη συνέχεια σε ένα κοντινό ξενοδοχείο για να ζητήσει βοήθεια, όπου επιτέλους κατάλαβαν τι ήθελε το σκυλί, το ακολούθησαν και ο άνθρωπος σώθηκε. Τι άλλο να πούμε για αυτά τα σκυλιά; Μόνο ότι είναι διαμάντια!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα μπορέσετε να καταλάβετε ακριβώς τον χαρακτήρα ενός λαμπραντόρ και πόσο πολλή ενέργεια κρύβει μέσα του.

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close