Μενού

Απαθανατίζω πανέμορφες στιγμές στην άγρια φύση, εδώ είναι τριάντα φωτογραφίες μου

Shares 0

Το όνομά μου είναι Ντικ Βαν Ντούγιν και είμαι φωτογράφος της άγριας ζωής στη φύση. Αυτή τη φορά ταξίδεψα στο Βέλγιο για να φωτογραφήσω σκίουρους που αναπηδούν σε μία μικρή ξύλινη καλύβα στο δάσος με τα υπέροχα φθινοπωρινά χρώματα. Κάθισα στην καμπίνα για μία ώρα πριν την ανατολή και κάθισα εκεί πριν ο ήλιος εγερθεί. Πέρασα περίπου 8 ώρες εκεί για να πιάσω τη μοναδική αυτή σκηνή.

Φωτογράφησα και στο παρελθόν σκίουρους, αλλά αυτό που κάνει μοναδικές αυτές τις φωτογραφίες είναι τα χρώματα στο φόντο και η στάση των σκίουρων, που πετάνε στον αέρα σαν πραγματικός σούπερμαν. Ο σκοπός του ταξιδιού μου  είναι να φωτογραφίζω ζώα. Τα τελευταία χρόνια προγραμμάτισα ταξίδια για να φωτογραφίζω ιδιαίτερα συγκεκριμένα ζώα. Το Δεκέμβρη σκοπεύω να φωτογραφήσω Ιβηρικούς λύγκες στην Ισπανία και τον Ιανουάριο θα πάω στην Κόστα Ρίκα. Η χώρα ήταν πάντα στην κορυφή της λίστας μου. Το όνειρό μου είναι να φωτογραφήσω πιγκουίνους στην Ανταρκτική.

Εδώ υπάρχουν φωτογραφίες και με άλλα ζώα

Πρέπει να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να φωτογραφίζεις ζώα. Μου πήρε οκτώ ώρες, όπως ανέφερα για να τραβήξω αυτή τη φωτογραφία με το σκίουρο.

 

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close