Μενού

Άντρας σώζει μωρό λιοντάρι από βέβαιο θάνατο. 7 Χρόνια μετά, αγνοεί τον κίνδυνο και το πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής..

Shares 1K

λιοντάρι Ο Kevin Richardson, έχει ένα ευαίσθητο σημείο με τις μεγάλες γάτες. Αυτός είναι και ο λόγος που έσπευσε να διασώσει δύο μωρά λιοντάρια, που ονομάζονται Meg και Amy!

Χωρίς δισταγμό, ο Kevin έσκαψε και έφερε τα δύο θηλυκά μικρά σε ασφάλεια. Γνώριζε ότι η παρέμβασή του έσωσε τη ζωή τους και έτσι, σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, επέστρεψε για να ελέγξει τα λιοντάρια που διέσωσε κάποτε όταν ήταν μικρά.

λιοντάρι

Μετά τη διάσωσή τους, οι Meg και Amy έπρεπε να μάθουν πώς να κυνηγούν και να επιβιώνουν χωρίς τη βοήθεια των ανθρώπων. Ήταν αβοήθητα, πριν μεταφερθούν στο κέντρο διάσωσης και θα ήταν ένας μακρύς, σκληρός δρόμος προς την φυσιολογική ενηλικίωση.

Έτσι, όταν ο Kevin ταξίδεψε στην περιοχή όπου λιοντάρια περιφέρονταν τώρα, ήταν εξαιρετικά νευρικός. Είχαν περάσει επτά χρόνια από τότε που ο Kevin είχε να δει τα άγρια θηρία και δεν ήταν απολύτως σίγουρος για το πως θα αντιδρούσαν.

λιοντάρι

Αντί να αποφύγει τα λιοντάρια από φόβο, η ομάδα του Kevin παρακολούθησε και έβαλε το ένα από αυτά κάτω, για να βάλει μια κάμερα GoPro γύρω από την κοιλιά της. Αυτή ήταν μια επανένωση που ήθελαν να καταγράψουν από πρώτο χέρι.

Το ζευγάρι περιπλανιόταν μέσα στην Αφρικανική άγρια φύση και έπεσε στο κοντινό ποτάμι. Ο Kevin πήδηξε ατρόμητα, αλλά τότε το λιοντάρι εξαφανίστηκε.

λιοντάρι

Είχε στήσει μια ύπουλη επίθεση στον ανθρώπινο φίλο της; Ή ήταν ξαφνικά ντροπαλή;

Τότε, ο Kevin είδε να σκύβει και έμοιαζε με μια θέση κυνηγιού! Ευτυχώς, και οι δύο είχαν τις κάμερες τους σε λειτουργία και τα πλάνα που τραβούσαν ήταν απολύτως εκπληκτικά!

λιοντάρι

Είναι ξεκάθαρο, ότι αυτή η λέαινα δεν είχε ξεχάσει τον Kevin! Η επανένωση τους είναι εκπληκτική!

Είναι πολύ ωραίο, που η GoPro τράβηξε στιγμιότυπα που όλοι μπορούμε να απολαύσουμε. Αυτά τα λιοντάρια μπορεί να είναι άγρια ζώα, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσουν τον ανθρώπινο ήρωά τους.

λιοντάρι

Η αλληλεπίδρασή τους είναι απίστευτη και θα σας κόψει την ανάσα! Αυτά τα μεγαλοπρεπή πλάσματα είναι εκπληκτικά! Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο παρακάτω.

Credit: ShareTap

Πηγή: fanpage.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close