Μενού

Άνθρωπος έσωσε σκύλο που το δάγκωσε και η ιστορία του έγινε viral

Shares 0

Το να βοηθάς ζώα είναι μία περιπετειώδης ασχολία που τελικά σε ανταμείβει. Παρόλα αυτά, είναι επίσης δύσκολη και κουραστική. Υπάρχουν τόσα αδέσποτα ζώα εκεί έξω και δεν μπορείτε να τα βοηθήσετε όλα. Συχνά τα αδέσποτα ζώα είναι μη προβλέψιμα και επικίνδυνα επίσης. Πρέπει α γνωρίζετε πώς τα προσεγγίζετε και να αντιμετωπίζετε στρεσσογόνες καταστάσεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο Jorge Jaime, ένας διασώστης από το Μεξικό, μοιράστηκε μια εμπειρία κατά την οποία όλες οι γνώσεις που είχε αποκτήσει φάνηκαν τελικά χρήσιμες.

Ο Jorge βρήκε ένα αδέσποτο και αποφάσισε πως ήθελε να το βοηθήσει. Παρόλα αυτά, όταν πλησίασε για να βοηθήσει εκείνο του επιτέθηκε και το δάγκωσε. Αντί να αντιδράσει με οργή και θυμό, έδειξε στοργή και αγάπη στο σκυλί. Γρήγορα το σκυλί σταμάτησε να αντιδράει με κακεντρέχεια και άρχισε να χαιρετά το Jorge με ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη.

Το όνομα του εκπληκτικού αυτού ανθρώπου είναι Jorge Jaime και περνάει το χρόνο του βοηθώντας αδέσποτα στο δρόμο. Ο Χόρχε ζει στο Μεξικό και ποστάρει το ταξίδι του στο Twitter. Πρόσφατα πόσταρε ένα σκύλο που δεν αντέδρασε με φιλικό τρόπο, όταν προσπάθησε να το βοηθήσει. Από φόβο και πανικό δάγκωσε το Χόρχε, ο οποίος προσπάθησε να το ταΐσει. Παρόλα αυτά ο Χόρχε δεν αντέδρασε με κακία, αλλά με αγάπη και στοργή –κάθε μέρα το επισκεπτόταν για να το ταΐσει.

Ο Χόρχε έγραψε στο Twitter: “Δεν είναι κακά, απλώς μερικές φορές πρέπει να παλεύουν για τη ζωή τους στο δρόμο. Αυτές τις μέρες όταν με βλέπει έρχεται φιλικά τρέχοντας σε μένα κι αυτό αξίζει παραπάνω από ένα δάγκωμα.

Τώρα φυσικά το σκυλί δεν φοβάται το Χόρχε και πάντα τον πλησιάζει για να την αγκαλιάσει. Ο Χόρχε προσφέρει βοήθεια σε κάθε λογής ζώα στο δρόμο: από σκυλιά γατάκια, πουλιά κι ακόμα ζώα φάρμας. Ο Χόρχε είναι αγαπητός από τα ζώα που σώζει, γιατί τους δίνει φαγητό, κουβέρτες και καταφύγιο. Φροντίζει πάντοτε να είναι υγιή και τα πηγαίνει στον κτηνίατρο για αυτό το λόγο τακτικά. Ο ίδιος είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς φροντίδας και αγάπης.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close