Μενού

«Ανοίξτε την αγκαλιά σας…» Μοναδική γιορτή αγάπης για τα ζώα από την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (video)

Shares 255
Μία ακόμα πρωτοβουλία της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης πρόκειται να δώσει την ευκαιρία σε κάθε έναν να γνωρίσει από κοντά τους σκύλους που φροντίζουν οι εθελοντές και να ανοίξει την αγκαλιά του για να σώσει ένα αδέσποτο.

Mία μοναδική γιορτή, μία απίστευτη εμπειρία, μας υπόσχονται οι εθελοντές της Ζ.Ε.Η., μίας από τις πιο δυναμικές παρουσίες στον χώρο του εθελοντισμού και της φιλοζωίας. Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης μας προσκαλεί όλους στην μεγάλη της εκδήλωση, «Ημέρες Υιοθεσίας Σκύλου», στο πλαίσιο του φεστιβάλ Discover Dogs, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi, στις 4 & 5 Νοεμβρίου.

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, από τις 10.00 π.μ. ως τις 20.00 μ.μ., δεκάδες σκύλοι της Ζ.Ε.Η., θα περιμένουν να μας γνωρίσουν και να μας χαρίσουν την πολύτιμη αγάπη τους. Το event έχει σκοπό την γνωριμία με τα αδέσποτα, την ευαισθητοποίηση και φυσικά την υιοθεσία.

Την εκδήλωση «Ημέρες Υιοθεσίας Σκύλου» στηρίζει ενεργά και η Equilibrio. Η εταιρεία προσφέρει για κάθε σκύλο που θα υιοθετηθεί, σημαντικές εκπτώσεις σε ζωοτροφές, με την μορφή κουπονιών, για έναν ολόκληρο χρόνο, σε όσους ανοίξουν την αγκαλιά τους και το σπίτι τους για πάντα, σε έναν τετράποδο φίλο.

Είναι μία μοναδική ευκαιρία, να ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε ένα αδέσποτο και να σώσουμε μία ζωή!
Αρκετές από τις υπέροχες φάτσες που θα περιμένουν με χαρά τον κόσμο, μπορείτε να γνωρίσετε στην σελίδα της zeil.gr , αλλά και στην αντίστοιχη σελίδα της στο facebook.

γιορτή για τα ζώα αγκαλιά

Και λίγα λόγια για το Discover Dogs festival…

Eκτός από την παρουσία της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης, στο Discover Dogs Festival θα βρίσκονται κι άλλες οργανώσεις με ζωοφιλική δράση, αλλά και πολλοί εκθέτες.

γιορτή για τα ζώα αγκαλιά

Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για πολλά ενδιαφέροντα θέματα, να ακούσουν ομιλίες ή να συμμετέχουν στις ενδιαφέρουσες δράσεις και φυσικά, να ανακαλύψουν έναν νέο τετράποδο φίλο και να τον υιοθετήσουν!
Πολλοί επαγγελματίες και εθελοντές, θα δίνουν συμβουλές για θέματα ζωοφιλίας, εθελοντισμού, διατροφής, grooming, εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών, κ.λπ.

γιορτή για τα ζώα αγκαλιά

Η επίσκεψη και το πάρκινγκ είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση με το τετραποδάκι τους ή το παιδάκι τους, που θα έχει την δυνατότητα να να πάρει μέρος σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, διασκεδαστικού ή εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
Για όποιες πληροφορίες ή απορίες επισκεφτείτε την σελίδα Discover Dogs festival.

γιορτή για τα ζώα αγκαλιά

πηγή

 

Shares 255

Σχόλια


Read more:
Close