Μενού

Ανήμπορο Βασανισμένο Σκυλάκι Βρίσκει Επιτέλους Ένα Αγαπημένο Σπίτι Και Η Χαρά Του Δε Περιγράφεται!

Shares 0

Η Lady Puppy δεν ήξερε ποτέ πώς ήταν η αγάπη ή η φροντίδα, καθώς ήταν δεμένη στο τέλος μιας αλυσίδας ανεξάρτητα από την εποχή ή τον καιρό έξω. Ήταν βρώμικη με λάσπη και βρεγμένη ως το κόκαλο όταν έβρεχε και έτρεμε το χειμώνα. Επιπλέον, ένιωθε τόσο μοναχική και αβοήθητη που κάθε μέρα που περνούσε γινόταν όλο και πιο καταθλιπτική.

 

Αλλά οι εθελοντές PETA (People for the Ethical Treating of Animals), μια οργάνωση που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων, ξεκίνησε να επισκέπτεται τον σκύλο, προσπαθώντας συνεχώς να πείσει τον κηδεμόνα του να του δώσει μια καλύτερη ζωή. Δυστυχώς, κάθε φορά δέχονταν μια σταθερή άρνηση. Η Λαίδη γινόταν όλο και πιο ντροπαλή και μερικές φορές δεν έφευγε καν από το σπίτι της για να δει τους επισκέπτες της.

 

Όσοι όμως ήταν στην PETA δεν ήταν πρόθυμοι να υποχωρήσουν και τελικά η επιμονή τους απέδωσε. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συμφώνησε τελικά να την παραδώσει και αυτό σηματοδότησε για αυτήν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή! Τώρα μετονομάστηκε σε Wolfie von Fluffer, ή για συντομία “Wolfie”, το σκυλάκι βρήκε μια υπέροχη οικογένεια και ζει για πάντα σε ένα αγαπημένο σπίτι.

Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close