Μενού

«Οι Άγγελοι του Yulin»: Δύο γυναίκες έσωσαν 1.000 σκυλιά από σφαγή (εικόνες, video)

Shares 9K

κακοποίηση ζώων Yulin Δύο γυναίκες κατάφεραν να σώσουν από τη σφαγή πάνω από 1.000 σκυλιά που προρίζονταν να γίνουν γεύματα για το φεστιβάλ σκυλίσου κρεάτος στο Yulin της Κίνας.

Τα διεθνή μέσα ενημερώσης αναφέρονται σε αυτές ως οι «Άγγελοι του Yulin» καθώς οι Jess Henderson και Helen Reed κατάφεραν να κινητοποιήσουν δύο οργανισμούς ώστε να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα σκυλιά από το βασανισμό και τη σφαγή.

Οι Άγγελοι του Yulin με τις κατάλληλες κινήσεις και σε συνεννοήση με τους οργανισμούς Animal Wellness και Hope Foundation, μάζεψαν αρκετά χρήματα ώστε να πληρώσουν τους ιδιοκτήτες τεσσάρων σφαγείων στο χωριό Gandi της περιφέρειας Yulin για να αφήσουν ελεύθερα τα σκυλιά και στη φροντίδα των δύο γυναικών και της ομάδας.

Η διάσωση κράτησε περίπου 6 ώρες και έγινε με συνοδεία (μυστικά) της τοπικής αστυνομίας. Η Jess Henderson (εικόνα) δήλωσε ότι πριν από μια εβδομάδα πέθανε ο σκύλος της και το θεώρησε σημάδι να ασχοληθεί με τη διάσωση σκύλων από το φεστιβάλ σκυλίσιου κρέατος του Yulin.

κακοποίηση ζώων Yulin

H ίδια εξιστορεί τις σκληρές εικόνες που αντίκρυσε μπαίνοντας στα σφαγεία: «Σκυλιά νεκρά, σκυλιά ετοιμοθάνατα και σκυλιά που έκαναν επιθέσεις το ένα στο άλλο. Μου ράγισε η καρδιά»…

(Σκληρές εικόνες)

κακοποίηση ζώων Yulin

κακοποίηση ζώων Yulin

κακοποίηση ζώων Yulin

κακοποίηση ζώων Yulin

athensvoice.gr

Shares 9K

Σχόλια


Read more:
Close