Μενού

Άνδρας Βρίσκει Το Κλεμμένο Αυτόκινητο Του Μαζί Με Αδέσποτο Σκυλί Και Το Υιοθετεί

Shares 0

Σκύλος: Η μοίρα κάποιες φορές παίζει περίεργα παιχνίδια. Παιχνίδια που δεν μπορεί να τα σκεφτεί κανείς όπως και ο 18χρονος Vitor της ιστορίας μας. Δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ποτέ πως η κλοπή του αυτοκίνητου του θα κατέληγε σε μια αλλαγή ζωής, στη γνωρίμια του με τον πιο πιστό φίλο του.

 

Το πάρτι και η ληστεία του αυτοκινήτου

Ο Vitor Mangino είναι ένας 18χρονος νεαρός που ζει στη Vila Margarida , που ανήκει στην πόλη Campo Grande (Βραζιλία) και εργάζεται ως ηλεκτρολόγος. Ήταν σε ένα πάρτι το Σαββατοκύριακο, πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω στον δρόμο, αλλά όταν τελείωσε η εκδήλωση , είχε φύγει. Είχε κλαπεί.

Απελπισμένος, ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία και έμαθε ότι και άλλα οχήματα είχαν κλαπεί και καεί το ίδιο βράδυ στην πόλη, οπότε σκέφτηκε το χειρότερο . Είχε αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο με πολύ κόπο και ήταν κρίμα να το χάσει.

Το τηλεφώνημα της αστυνομίας και η γνωριμία με τον σκύλο

Μέρες αργότερα, η αστυνομία του τηλεφώνησε για να τον ειδοποιήσει για την ανακάλυψη ενός εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στο δρόμο και ότι θα μπορούσε να είναι δικό του, αν και με κάτι παραπάνω.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα το έβρισκα, χάρηκα πολύ! Η αστυνομία επιβεβαίωσε την πινακίδα του αυτοκινήτου και είπε ότι το βρήκαν εγκαταλελειμμένο και ότι υπήρχε και ένας σκύλο μαζί του» .Κατά τον έλεγχο του οχήματος, οι αστυνομικοί ρώτησαν τον νεαρό αν έχασε και τον σκύλο του , γιατί ουσιαστικά είχε αναλάβει το αυτοκίνητο. «Είπαν ότι βρήκαν το όχημά μου επειδή υπήρχε ένας σκύλος που βρισκόταν στην οροφή και τράβηξε πολλή προσοχή γιατί κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει .

Έτσι αποφάσισε να υιοθετήσει το σκυλάκι που ήταν υποσιτισμένο και βρώμικο , αλλά με αξιοθαύμαστη ενθάρρυνση, το ονόμασε Heineken . «Φαινόταν ότι με ήξερε από πάντα, ήταν χαρούμενος, κουνούσε την ουρά του », εξήγησε ο Vitor .

«Αποφάσισα να το πάρω μαζί μου. Αυτό το σκυλί φύλαγε το αμάξι μου και με περίμενε, είναι τετράποδος άγγελος ή όχι; Έπρεπε να είναι δικό μου, πήρα το αυτοκίνητό μου και έναν συνεργάτη πίσω », είπε ο νεαρός .

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Heineken τα πήγαινε πολύ καλά με τα άλλα σκυλιά του σπιτιού , τον Bud και τη Charlotte. «Δεν είχα ξαναδεί την Heineken στη ζωή μου, ήταν έργο του Θεού. Τα πήγαινε καλά με τους γονείς μου και τα άλλα σκυλιά μου μόλις έφτασε στο σπίτι» .

Μια ληστεία δεν σήμαινε ποτέ κάτι καλό πριν , σαν να τους είχε φέρει κοντά η μοίρα . Αν και το αυτοκίνητο υπέστη ζημιές, τουλάχιστον συνάντησε έναν πιστό φίλο και κηδεμόνα.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close