Μενού

Άκουγαν παράξενους θορύβους κάτω από το έδαφος. Όταν έσκαψαν να δουν τί συμβαίνει; Δεν φαντάζεστε ΤΙ ανακάλυψαν!

Shares 44

Άκουγαν παράξενους θορύβους κάτω από το έδαφος. Όταν έσκαψαν να δουν τί συμβαίνει; Δεν φαντάζεστε ΤΙ ανακάλυψαν!

παράξενους θορύβους Άκουγαν παράξενους θορύβους κάτω από το έδαφος. Όταν έσκαψαν να δουν τί συμβαίνει; Δεν φαντάζεστε ΤΙ ανακάλυψαν!

Μια μέρα, η Cookie το τεριέ κυνήγησε ένα γρήγορο ζώο. Αποφάσισε να μπει μέσα σε μια τρύπα στο έδαφος και να κυνηγήσει την λεία της, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι το τούνελ όπου έμπαινε ήταν έτοιμο να καταρρεύσει. Παγιδεύτηκε εκεί μέσα και η ιδιοκτήτρια της κάλεσε εργάτες για να την βγάλουν έξω.

παράξενους θορύβους Άκουγαν παράξενους θορύβους κάτω από το έδαφος. Όταν έσκαψαν να δουν τί συμβαίνει; Δεν φαντάζεστε ΤΙ ανακάλυψαν! Οι αφοσιωμένοι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν φτυάρια, τα χέρια τους και υπέρυθρα δορυφορικά εργαλεία απεικόνισης υψηλής τεχνολογίας για να εντοπίσουν πού βρισκόταν η σκυλίτσα. Σε κάποια φάση, η ιδιοκτήτρια της πλησιάζει την τρύπα και ακούει την σκυλίτσα. Φωνάζει το όνομα της για να την καθησυχάσει. Προσπαθεί ακόμα και να σκάψει για να μπορέσει να την βγάλει.

παράξενους θορύβους Άκουγαν παράξενους θορύβους κάτω από το έδαφος. Όταν έσκαψαν να δουν τί συμβαίνει; Δεν φαντάζεστε ΤΙ ανακάλυψαν! Τελικά, μετά από πολλές προσπάθειες, ένας διασώστης της άνοιξε το δρόμο για να βγει από την τρύπα. Η σκυλίτσα είναι φανερά ευγνώμων που βρέθηκε ξανά με την ιδιοκτήτρια της, παρ’όλο που είναι καλυμμένη με χώμα και διψάει. Όλοι οι διασώστες την χαϊδεύουν με τη σειρά. Δείτε στο βίντεο πόσο σκληρά δούλεψαν οι άντρες για να σώσουν την σκυλίτσα και πόσο ευτυχισμένη ήταν στο τέλος.

Credit: lifeaspire.com

Πηγή: fanpage.gr

loading...
Shares 44

Σχόλια


Read more:
Close