Μενού

Το αγόρι και το Χάσκυ του δεν θέλουν να σηκωθούν από το κρεβάτι… Δείτε τι γίνεται όταν η μαμά προσπαθεί να τραβήξει το πάπλωμα! (βίντεο)

Shares 475

Χάσκι Δεν είναι μυστικό ότι να ξυπνάς το πρωί είναι δύσκολο. Το να αφήσεις την άνεση του ζεστού κρεβατιού σου και να σηκωθείς σε ένα κρύο δωμάτιο για να ξεκινήσεις τη μέρα σου είναι το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι κάθε πρωί.

Μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν κάποιος είναι μαζί σου στο κρεβάτι, ακόμα και αν είναι ο τετράποδος φίλος σου. 

Αυτό το αγοράκι κοιμάται δίπλα στο αγαπημένο του husky κάθε βράδυ κουρνιάζοντας στη ζεστή αγκαλιά του μαλλιαρού του φίλου. Όταν η μαμά του πάει να τον ξυπνήσει το πρωί, όμως, το husky υπερασπίζεται το μικρό αγόρι και δεν αφήνει τη μαμά του να προσπαθήσει να τον ξυπνήσει.

Το αγόρι μπορεί να έχει ήδη ξυπνήσει και να γελάει με όλο αυτό, αλλά κάθε φορά που η μαμά του προσπαθεί να τραβήξει την κουβέρτα και σκύβει για να τον ξυπνήσει, το σκυλάκι σπρώχνει το χέρι της με τη μουσούδα του.

Ο σκύλος βάζει ακόμα και ολόκληρο το σώμα του μπροστά στο παιδί, ελπίζοντας να λειτουργήσει σαν ασπίδα και να μην χρειαστεί να ξυπνήσει.

“Είναι ώρα να ξυπνήσεις!” λέει η μαμά γελώντας και χαϊδεύει το κεφάλι του σκύλου καθώς προσπαθεί να τραβήξει την κουβέρτα από τον γιο της. Παρά την προσοχή που του δίνει, ο σκύλος συνεχίζει να αρνείται να αφήσει την μαμά να μπλεχτεί στον ύπνο τους. Η κατάσταση έχει προχωρήσει τόσο που το μόνο που κάνει η μαμά είναι να βάλει το χέρι της πάνω στην κουβέρτα και ο σκύλος γρυλίζει προς την μεριά της.

Αν και όλο το περιστατικό είναι πολύ γλυκό, το καλύτερο κομμάτι είναι ίσως προς το τέλος του βίντεο, όταν ο σκύλος αρχίζει να τραβάει την κουβέρτα πάνω στο αγόρι και του βολεύει το κεφάλι στο μαξιλάρι.

Σίγουρα με αυτό το σκυλάκι, το ξύπνημα έχει πλάκα!

anpage.gr

Shares 475

Σχόλια


Read more:
Close