Μενού

Άγνωστο τέρας μαχαίρωσε ένα πίτμπουλ και το άφησε κλεισμένο σε μια βαλίτσα να πεθάνει

Shares 564

πίτμπουλ κακοποίηση ζώων Ένα κουτάβι pit bull βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα με άσχημα χτυπήματα και μαχαιριές στο σώμα του.

Η αστυνομία στο Χόλιγουντ της Φλόριντα, άκουσε ένα κλάμα να προέρχεται από μια μπλε βαλίτσα που βρισκόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο την Τρίτη, γύρω στη 1 τα ξημερώματα.

Μέσα, βρήκαν το άτυχο σκυλί με βαθιές μαχαιριές στο κεφάλι και το σώμα του.

πίτμπουλ κακοποίηση ζώων

Πήραν τον σκύλο σε ένα νοσοκομείο ζώων και τον ονόμασαν Ollie.

Παρά την τρομερή κακοποίησή του, οι γιατροί λένε ότι ο χαρακτήρας του είναι εξαιρετικός και πως εξακολουθεί να κουνάει την ουρά του σε όσους γνωρίζει.

πίτμπουλ κακοποίηση ζώων

Ο Ollie, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι περίπου ενός έτους, θα στειρωθεί και θα βάλει μικρο-τσιπ μόλις βελτιωθεί η κατάστασή του.

πίτμπουλ κακοποίηση ζώων

Η οργάνωση Paws Dog and Cat Rescue αναζητά ένα νέο σπίτι για τον Ollie. Μια σελίδα στο GoFundMe που δημιουργήθηκε για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα του Ollie κατάφερε να μαζέψει $20.000 σε μόλις μία ημέρα!

πίτμπουλ κακοποίηση ζώων

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά αυτόν που τον άφησε εκεί για να πεθάνει και προτρέπει τον κόσμο να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία γνωρίζει σχετικά με την περίπτωση του Ollie.

πίτμπουλ κακοποίηση ζώων πίτμπουλ κακοποίηση ζώων πίτμπουλ κακοποίηση ζώων

 

Το πώς συμπεριφερόμαστε στα αδύναμα πλάσματα είναι δείγμα πολιτισμού και το έγκλημα εις βάρος των ζώων είναι έγκλημα εις βάρος της ίδιας της κοινωνίας.

διαφορετικό

Shares 564

Σχόλια


Read more:
Close