Μενού

Αυτός ο τυφλός σκύλος και ο σκύλος οδηγός του ψάχνουν ένα νέο σπίτι! (Εικόνες)

Shares 169

Σκύλος Αυτό το αχώριστο ζευγάρι αδέσποτων στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα από τα πιο δυνατά παραδείγματα για τη φιλία των ζώων που έχουμε δει ποτέ. Ο Gleen, ένα Jack Russel Τερριέ, είναι τυφλός, και βασίζεται πλήρως στον καλύτερό του φίλο, το Buzz, ένα Staffordshire Bull Τερριέ , ώστε να περιφέρεται τριγύρω με σιγουριά. Οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα θαλάσσιο τούνελ στη Βόρεια Αγγλία και έκτοτε παραμένουν μαζί. Γίνονται ανήσυχα και τρομαγμένα αν τα κρατήσεις  χώρια.

Αυτή τη στιγμή διαμένουν στο Κέντρο Διάσωσης Αδέσποτων Ζώων στο Coxhoe του Durham, όχι πολύ μακριά από το σημείο που βρέθηκαν στο Hartlepool. O Glenn ακολουθεί το Buzz οπουδήποτε και αν πάει και ο Buzz βοηθάει τον τυφλό φίλο του να βρει το μπολ με το φαγητό του, το σπιτάκι του στο καταφύγιο και το κρεβάτι του, και τον τραβάει κάθε φορά που πηγαίνει εκτός στόχου.

Το προσωπικό δεν έχει δεδομένα για την έως τώρα ζωή των δυο σκύλων, όμως πιστεύουν πως και τα δυο είναι περίπου 9 ή 10 ετών και είναι μαζί για αρκετό καιρό. Ψάχνουν για ένα ήσυχο σπίτι όπου και οι δυο θα μπορέσουν να ζήσουν μαζί, κατά προτίμηση με κάποιον που έχει συνταξιοδοτηθεί.

Ο Glenn και ο Buzz είναι δυο εγκαταλελειμμένοι φίλοι που ψάχνουν ένα νέο σπίτι!

Σκύλος Ο Glenn είναι τυφλός, όμως αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα μιας και ο Buzz τον βοηθάει σε ό,τι κι αν χρειαστεί.

Σκύλος Τον καθοδηγεί στο φαγητό του, στο σπιτάκι του, ακόμη και στο κρεβάτι του στο Κέντρο Διάσωσης Αδέσποτων, όπου και ζουν.

Σκύλος

Γίνονται ανήσυχα όταν χωρίζονται, για αυτό και το προσωπικού του καταφύγιου θέλει να υιοθετηθούν και τα δυο μαζί.

Σκύλος Φαίνεται πως τα σκυλιά δεν είναι μόνο ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!
Παρακαλούμε κοινοποιήστε τη μοναδική αυτή ιστορία μιας πραγματικής φιλίας!

tilestwra.com

Shares 169

Σχόλια


Read more:
Close