Μενού

Αυτός ο σκύλος είναι persona non grata και ο λόγος θα σε κάνει να κλάψεις!

Shares 30

Αν νομίζεις πως μόνο οι άνθρωποι κάνουν εγκλήματα και παραπτώματα τότε είσαι λάθος! Όσο κι αν δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, τα αγαπημένα μας τετράποδα, πολλές φορές φορές παραβαίνουν τον νόμο!

Σκύλος

Κι όμως! Πίσω από αυτές τις γλυκές φατσούλες κρύβονται οι πιο μεγάλοι απατεώνες. Τα σκυλιά για παράδειγμα, όσο χαρές και παιχνίδια κι αν σου κάνουν, είναι ικανά για όλα!

Και όταν λέμε για όλα το εννοούμε. Τρανό παράδειγμα είναι το huskey ο Jack. 

Όλοι οι χρήστες του Twitter έκαναν έρευνα όταν μια γυναίκα στη Φιλαδέλφεια θέλησε να υιοθετήσει έναν σκύλο. Έτσι έπεσε πάνω στον Jack, ένα husky απ’ τη Σιβηρία.

Ο Jack είχε όλα τα καλά, εκτός από ένα: Είχε απαγορευτεί απ’ τον νόμο να υιοθετηθεί ή να μεγαλώσει στο Maryland των ΗΠΑ.  Και τότε η γυναίκα ξεκίνησε να κάνει την έρευνά της στα social media προκειμένου να ανακαλύψει τι είχε κάνει ο σκύλος που του απαγορεύτηκε η είσοδός του στο Maryland.

Μερικές απ ‘ τις υποθέσεις είναι οι εξής:

Σκύλος

Σκύλος

Μα πραγματικά τι μπορεί να κάνει ένας σκύλος, ώστε να του απαγορευτεί η είσοδος σ’ ένα άλλο κράτος; Καημένε Jack θα μείνεις πάντα καταδικασμένος. Εμείς είμαστε στο πλευρό σου σε στηρίζουμε.

Photo: © siberianhuskyrescue

ipop

Shares 30

Δείτε και αυτές τις Ειδήσεις

loading...

Σχόλια


Read more:
Close