Μενού

Αυτός ο σκύλος το σκάει κάθε μέρα από το σπίτι του, αλλά μόλις ανακαλύψαμε που πάει… Δακρύσαμε!

Shares 422

Σκύλος αφεντικό Ο Ντάνι μπορούσε να μιλήσει μόνο με αποσπασματικές φράσεις. Οι κινητικές του δεξιότητες του ήταν επίσης «ατροφικές» και ακόμη προσπαθούσε να μάθει πως να χρησιμοποιεί το γιογιό. Η Dixie και ο σύζυγός της, Έντουαρντ, έδωσαν στον Ντάνι και τα παιδιά ό,τι επιθυμούσαν, αλλά δεν υποχωρούσαν σε ένα αίτημα: να πάρουν ένα σκυλάκι.

Η μοίρα όμως παρενέβη!

Η γειτόνισσα της οικογένειας, η Dennie, εκπαιδεύει σκυλιά αναζήτησης και πρόσφατα είχε υπό την φροντίδα της την Saki, η οποία μόλις ολοκλήρωνε την εκπαίδευσή της, θα μεταφερόταν άμεσα. Αλλά η Saki άρχισε να κάνει κάτι παράξενο. Σχεδόν κάθε μέρα προσπαθούσε να γλιστρήσει έξω από την πίσω αυλή, μέχρι που μια μέρα τα κατάφερε!

Το σκυλάκι διέσχισε το δρόμο και πήγε να δει τον Ντάνι. Εκείνη πήδηξε πάνω του και αυτός χαμογέλασε. Από εκείνη τη στιγμή, η ζωή του άλλαξε. Η Saki τον επισκεπτόταν κάθε μέρα, σαν να ήξερε ότι τον χρειαζόταν. Η πρώτη ολοκληρωμένη, σωστή φράση που είπε ποτέ ο Ντάνι ήταν: «Είμαι ο μπαμπάς της Saki«. Ξαφνικά, μπορούσε να μιλήσει, έμαθε να χρησιμοποιεί το γιογιό και κατάφερε να ρίξει μια μπάλα!

Σύντομα όμως, η εκπαίδευση της Saki τελείωσε και υποτίθεται ότι έπρεπε να μετακομίσει στην οργάνωση διάσωσης. Η Dixie παρακάλεσε την Dennie να ζητήσει από τον οργανισμό αν θα μπορούσε να την κρατήσει, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν. Μέχρι που η Dennie τους είπε ότι έπρεπε να έρθουν και να δουν με τα ίδια τους τα μάτια την μεταμόρφωση του Ντάνι.

Το αποτέλεσμα; Η Saki και ο Ντάνι είναι από τότε αχώριστοι!

fanpage.gr

Shares 422

Σχόλια


Read more:
Close