Μενού

Αυτός ο Γερμανικός ποιμενικός με νανισμό είναι το πιο αξιολάτρευτο πλάσμα που θα δείτε σήμερα

Shares 715

Αυτός ο Γερμανικός ποιμενικός με νανισμό είναι το πιο αξιολάτρευτο πλάσμα που θα δείτε σήμερα

Ο Mikeygus γεννήθηκε με έναν τύπο νανισμού που ονομάζεται Αχονδροπλασία. Δεν είναι απλά πιο μικρόσωμος από τα υπόλοιπα σκυλιά της ίδιας ράτσας, αλλά είχε κι άλλα προβλήματα στη φυσική του εξέλιξη κι ανάπτυξη. Όλα όσα του έτυχαν δεν τον εμπόδισαν να έχει μια φυσιολογική ζωή. Το οφείλει στους ιδιοκτήτες του, τους γονείς του και την υπέροχη οικογένειά του!

Η Amy και ο Heath Carkuff από το Clarksville της Ιντιάνα είναι λάτρεις των ζώων και ένα από τα πολλά κατοικίδια που έβαλαν στο σπίτι, αλλά και στην καρδιά τους είναι ένας γερμανός ποιμενικός που γεννήθηκε με νανισμό. Το ζευγάρι των γερμανικών ποιμενικών, ο Spartacus και η Temperance, οι γονείς του Mikegus, τον αποδέχτηκαν με αγάπη και κάνουν ό, τι μπορούν για να τον κρατήσουν ευτυχισμένο.

Αρχικά, η Amy και ο Heath δεν είδαν τον σκύλο να διαφέρει από τα υπόλοιπα αδερφάκια του, αλλά όταν έγινε 6 εβδομάδων, διαπίστωσαν ότι δυστυχώς διέφερε.

Η Amy είπε: “Στις 16 εβδομάδες οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Ο MikeyGus ήταν ολοφάνερο πως είχε νανισμό, με πολλές μάλιστα αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του. Ο MikeyGus θα έπρεπε να δώσει μάχη εναντίον της οστικής παραμόρφωσης όλων των μεγάλων οστών του “.

Σκύλος γερμανικός ποιμενικός νανισμός γερμανικός ποιμενικός

Σε έξι μήνες, δυστυχώς, ο MikeyGus σταμάτησε εντελώς να περπατάει.

“Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τον μεταφέραμε σε εξωτερικούς χώρους και του αγόρασα ένα ειδικό καρότσι για να βγαίνουμε βόλτα.”, είπε η Amy.

Σκύλος γερμανικός ποιμενικός νανισμός γερμανικός ποιμενικός

“Η Temperance, η μητέρα του, ξάπλωνε μπροστά στον MikeyGus με ένα παιχνίδι κι έπαιζε. Ποτέ δεν περίμενε να σηκωθεί και να την κυνηγήσει παίζοντας, αλλά εκείνη συνέχιζε το παιχνίδι ”

“Ήταν  γεμάτος χαρά κι αγάπησε το παιχνίδι. Τον πηγαίναμε καθημερινά βόλτες με το ειδικό καροτσάκι και τον κρατούσαμε συχνά και στην αγκαλιά. Ο MikeyGus ήταν αποφασιστικό σκυλί και τελικά άρχισε να περπατά ξανά “, πρόσθεσε.

Σκύλος γερμανικός ποιμενικός νανισμός γερμανικός ποιμενικός

Ο MikeyGus  συνεχίζει να ζει τη ζωή του όσο μπορεί πιο κανονικά.. Είναι ιδιαίτερα κοντά στη μικρότερη κόρη της οικογένειας, τη Samantha.

Σκύλος γερμανικός ποιμενικός νανισμός γερμανικός ποιμενικός

“Αισθάνομαι τον MikeyGus  σαν να είναι ο αδερφός μου, είναι ο καλύτερος φίλος μου και είναι καλό σκυλάκι. Είναι μέλος της οικογένειάς μας. Ο MikeyGus πιστεύει ότι είναι ένα κανονικό σκυλί και η αναπηρία του δεν τον εμποδίζει να περπατάει ή να τρέχει. Το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό στον MikeyGus είναι ότι είναι πολύ αγαπησιάρης, αγαπά πολύ να παίζει. Ποτέ δεν παραιτείται, νιώθει ότι είναι σαν όλα τα άλλα σκυλάκια », είπε η Σαμάνθα.

Δυστυχώς, το προσδόκιμο ζωής για ένα σκυλί που διαγιγνώσκεται με νανισμό Αχονδροπλασίας είναι μόλις 2 χρόνια, οπότε η οικογένεια δίνει στον Mikeygus όλη την αγάπη και την ευτυχία που μπορεί για το σύντομο χρονικό διάστημα που όπως εκτιμάται, θα είναι μαζί τους.

Σκύλος γερμανικός ποιμενικός νανισμός γερμανικός ποιμενικός Σκύλος γερμανικός ποιμενικός νανισμός γερμανικός ποιμενικός

Η Amy είπε: “Αυτό που κάνουμε με το MikeyGus είναι να προσπαθήσουμε να δείξουμε στους άλλους ανθρώπους πως ο σκύλος μας, παρά το πρόβλήμά του, είναι ευλογία για το σπίτι μας, Έδειξε στις κόρες μου ότι  η αγάπη πρέπει να είναι απεριόριστη και παρά τη διαφορετικότητά μας, μπορούμε να είμαστε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αυτού του κόσμου”.

διαφορετικό

fanpage

Shares 715

Σχόλια


Read more:
Close