Μενού

Αυτός ο άντρας έκανε κάτι το απίστευτο για έναν σκύλο που ήταν αλυσοδεμένος για 14 χρόνια… (Βίντεο)

Shares 874

Σκύλος Το 2012 η οικογένεια και οι φίλοι του Thayne Hamilton, τον ενθάρρυναν να πάρει μέρος σε ένα τηλεοπτικό διαγωνισμό στο Seattle της Ουάσινγκτον της Αμερικής με το όνομα «Talk It Up TV.»

Σκύλος

Ο νικητής θα έπαιρνε ως έπαθλο 1.000 δολάρια μετά από ψηφοφορία του κοινού. Όταν ο τηλεοπτικός σταθμός, διάβασε την ιστορία του Thayne, ήξεραν ότι αυτός θα είναι ο νικητής.

Ο Thayne και η σύζυγός του Christine λατρεύουν τα σκυλιά. Είναι τόσο παθιασμένοι με αυτά που τα τελευταία 10 χρόνια πήραν περισσότερα από 20  στο σπίτι τους, στο Orcas Island της Ουάσινγκτον. Το σπίτι τους, μετατράπηκε στο «Grey Muzzle Rescue.» Τα τετράποδα που βρήκαν, ήταν εγκαταλελειμμένα, κακοποιημένα και κανένας δεν τα αναζητούσε.

Το γεγονός ότι ήταν αρκετά μεγάλα σε ηλικία, σήμαινε πως σε πολλά άσυλα θα είχαν θανατωθεί. Ο Thayne και η Christine όμως ενδιαφέρονται πραγματικά και τους φέρθηκαν σαν να είναι η οικογένειά τους. Τα κατάφεραν μόνο με το μεσαίο τους εισόδημα.

Σκύλος Δυστυχώς η Christine έλαβε μια τερματική διάγνωση για την υγεία της αλλά αποφάσισες να αφήσει την τύχη της καθώς ήταν πιο σημαντικό να σώσει το σπίτι και τα σκυλάκια της από το να δώσει τα λεφτά της σε νοσοκομεία για να θεραπευτεί. Ο Thayne δέχτηκε την επιθυμία της γυναίκας του και συνέχισε να τα φροντίζει.

Σκύλος

Όταν τραβήχτηκε αυτό το βίντεο, πρόσεχε 9 σκυλιά χωρίς καμιά οικονομική βοήθεια.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Thayne, έχει καλέσει τις κάμερες της εκπομπής στο «Grey Muzzle Rescue» και τότε του δόθηκε η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του. Σίγουρα αυτή η καταπληκτική οικογένεια το άξιζε.

Ο Thayne Hamilton, κέρδισε το έπαθλο του διαγωνισμού. Ήταν ενθουσιασμένος όταν άκουσε τα νέα και αμέσως άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του για την εκπομπή αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο.

Τα τετράποδα που φροντίζουν είναι ηλικιωμένα, κακοποιημένα και ολομόναχα αλλά αυτό το καταπληκτικό ζευγάρι, τους έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία.

Δυστυχώς η Christine απεβίωσε και ο Thayne θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της, έφτιαξε ένα μνημείο-νεκροταφείο ώστε η γυναίκα του να είναι περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της κατοικίδια.

Δείτε το βίντεο

που ακολουθεί και σίγουρα η ιστορία αυτού του ανθρώπου θα σας συγκινήσει.

tilestwra.com

Shares 874

Σχόλια


Read more:
Close