Μενού

Αυτό το άμοιρο αρνάκι σώθηκε από σίγουρο θάνατο. Δείτε πως είναι σήμερα… (Εικόνες)

Shares 344

αρνάκι Όταν η Grace έφτασε στο καταφύγιο Edgar’s Mission, βρισκόταν σε τραγική κατάσταση. Οι εθελοντές μάλιστα ανέφεραν: «κρίνοντας από την κατάστασή της και την απαίσια μυρωδιά λόγω της βρωμιάς, είχε γεννηθεί είτε κατά τη μεταφορά της μητέρας της είτε σε μάντρα ζώων«.

αρνάκι Πρέπει να είχε ποδοπατηθεί από άλλα ζώα, ήταν καλυμμένη με ούρα και κόπρανα, ενώ ο ομφάλιος λώρος της ακόμη έσταζε αίμα. Ήταν σαφέστατα νεογέννητη και σίγουρα είχε στερηθεί το απαραίτητο μητρικό γάλα.

αρνάκι Οι άνθρωποι στο Edgar’s Mission την περιέθαλψαν, την έκαναν μπάνιο και της έδωσαν ένα ζεστό κρεβατάκι. Σύμφωνα με ανάρτησή τους στο Facebook: «Θα είναι θαύμα αν καταφέρει να επιβιώσει. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας…»

αρνάκι Τις πρώτες 24 ώρες της δίναμε μόνο μητρικό γάλα, μαζί με τις προσευχές και τις καλύτερες ευχές μας. Λίγες μέρες αργότερα, η Grace έδειξε σημάδια ανάκαμψης!

αρνάκι Όταν ήταν σε θέση, γνωρίστηκε με τα υπόλοιπα αρνάκια που φιλοξενούνται στο καταφύγιο και παρόλο που ακόμη είναι μικροσκοπική, δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

αρνάκι Είναι τόσο γλυκιά, που κάθε ζωάκι που φέρνουμε για περίθαλψη το καλωσορίζει με ένα γλυκό φιλί στο αυτί τους. Θα ορκιζόμασταν ότι τους ψιθυρίζει «Μη φοβάσαι, είσαι ασφαλής στο Edgar’s Mission«!

αρνάκι tilestwra.com

Shares 344

Σχόλια


Read more:
Close