Μενού

Αυτό είναι το ζώο που σκοτώνουν για διάσημο σκουφάκι

Shares 2K

ρακούν Μέσα στην εβδομάδα το διαδίκτυο λάτρεψε τον Tun, ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι ρακούν που διασώθηκε από χρήστη του Twitter όταν βρήκε το κουταβάκι εγκαταλελειμμένο. Η φωτογραφία του έγινε γρήγορα viral και μοιράστηκε πάνω από 10.000 φορές.

Πριν από λίγο καιρό είχαν προκληθεί οργισμένες αντιδράσεις για την εταιρεία Kit and Ace που υποστήριξε ότι τα καπέλα του είναι φτιαγμένα από γούνα ρακούν (όχι σκύλου). Ακόμα πιο ανησυχητικό το γεγονός πως μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου όπως η Macy’s and Kohl’s έχουν πιαστεί να πωλούν προϊόντα από ρακούν σκυλιά ως «ψεύτικη γούνα» στο παρελθόν.

 

 

 

Ενώ οι εταιρείες μπορούν να ισχυριστούν ότι πρόκειται για ρακούν και όχι σκυλιά, είναι ακατόρθωτο κανείς να υποστηρίξει ότι τα εκατομμύρια ζώα όπως ο Tun που θανατώνονται κάθε χρόνο για τη γούνα τους είναι ψεύτικα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και πολλές άλλες δυτικές χώρες τέτοιες πρακτικές είναι παράνομες, αλλά στον Καναδά δεν υπάρχουν ανάλογες.. απαιτήσεις. Ο πολιτικός στο Βανκούβερ Don Davies ελπίζει να αλλάξει τα σημερινά δεδομένα.

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr
Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close