Μενού

Αυτό είναι το αληθινό… Catwalk: Η γάτα που ποζάρει για φωτογραφίσεις σαν σούπερ μόντελ (vid)

Shares 13

Γάτα Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ζώα να … κάθε τρέλα του αφεντικού τους, και κυρίως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε γάτες να φορούν ότι βάλει ο νους του ανθρώπου. Όμως είναι σίγουρα η πρώτη φορά που βλέπουμε μία τόσο… συνειδητοποιημένη επαγγελματία γάτα-μοντέλο.

Ένα ζώο που κάνει ακριβώς ότι του πει ο φωτογράφος, που ποζάρει όπως θέλει ο ενδυματολόγος, που στέκεται ακίνητη με τις ώρες, αλλάζοντας καθ” όλη την διάρκεια της φωτογράφισης ούτε λίγο ούτε πολύ… 75 διαφορετικές φορεσιές.

Ο Μπουμπού όπως είναι το όνομα του μπλαζέ όσο και χαδιάρη γάτου ζει και εργάζεται… στο Όρεγκον, και βρέθηκε από την ιδιοκτήτριά του Κάρλα το 2005 όταν έφθασε στην αυλή της αναζητώντας τροφή.

Ο Μπουμπού ήταν ευθύς εξ” αρχής ένα γάτος με χαρακτήρα και μπλαζέ ύφος, κάτι που τον έφερε εμπρός στις κάμερες όπου όπως φαίνεται από το βίντεο είναι η χαρά του φωτογράφου να συνεργάζεται μαζί του.

Χωρίς να αντιδρά καθόλου, παίρνει τις πόζες που του ζητούν, λαμβάνοντας ως ανταμοιβή τα απαραίτητα χάδια. Απίστευτα αφοσιωμένος στο καθήκον του, εντυπωσιάζει με την απάθειά του και πραγματικά αποτελεί μοναδικό δείγμα του είδους του που μπορεί να μένει ακίνητο επί τόσες ώρες, περνώντας του… στυλίστα τα πάθη. Ο απολαυστικός Μπουμπού ξεκίνησε ήδη το μακρύ του ταξίδι στον μαγικό κόσμο του youtube, όπου αν και κεραμιδόγατος αποδεικνύεται πολύ πιο συνεργάσιμος από διάφορες Αριστόγατες (όχι μόνο τετράποδες αλλά κυρίως… δίποδες) αυτού του κόσμου.

pronews.gr

Shares 13

Σχόλια


Read more:
Close