Μενού

Αυτό το γιγαντιαίο πιτ μπουλ έχει καρδιά μικρού παιδιού

Shares 203

πιτ μπουλ Ο Hulk είναι το πιο διάσημο πιτ μπουλ του κόσμου. Ζυγίζει 80 κιλά, τρώει ένα κιλό κρέας καθημερινά και τώρα μεγαλώνει τα γιγάντια κουτάβια του!
Ο Hulk είναι τρεις φορές μεγαλύτερος από ένα συνηθισμένο αμερικανικό πίτμπουλ και είναι το πιο διάσημο πιτ μπουλ του κόσμου. Και όχι άδικα, αφού ζυγίζει 80 κιλά, είναι ένας εκπαιδευμένος φύλακας και… babysitter!

Ο γιγαντιαίος σκύλος που μοιάζει με τον Hulk, ζει μαζί με την οικογένειά του Marlon και Lisa Grennan, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Καταναλώνει 1 κιλό κρέας την ημέρα και τα αφεντικά του δεν διστάζουν να το αφήνουν να παίζει με το ανήλικο παιδί τους.

Somethings never change ?????✔️ @iam_thehulk

A post shared by DarkDynastyK9s (@darkdynastyk9s) on

«Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η εκπαίδευση που θα τους δώσεις και η πειθαρχία ώστε να είναι φιλικά με όλους. Δεν έχει σημασία η ράτσα, αλλά ο τρόπος που τα μεγαλώνεις», ισχυρίζεται ο Marlon για το κατοικίδιό του.

Μπορεί να έχουν δεχτεί πολλές προτάσεις αγνώστων που θέλουν να αγοράσουν τον Hulk, όμως τις έχουν αρνηθεί όλες! Ο Hulk είναι τώρα τριών χρονών και μάλιστα πριν ένα χρόνο, έγινε πατέρας. Οι απόγονοί του τώρα εκπαιδεύονται να γίνουν σκυλιά φρουράς και η τιμή για την αγορά τους ανέρχεται στα 100.000 δολάρια!

Το αφεντικό του διατηρεί λογαριασμό αφιερωμένο στα σκυλιά της οικογένειας με το όνομα darkdynastyk9s και αριθμεί πάνω από 550.000 ακόλουθους.

Πηγή βίντεο: Dog Dynasty

newsit.gr

Shares 203

Σχόλια


Read more:
Close